Per Nando

7/01/2024

ÚLTIMA HORA MODELS!!! A 48 HORES D’UN EPISODI DE PLUGES I NEVADES 🌧🌧🌧❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les nevades apareixeran en punts de l’interior nord, mentre que les pluges regaran tot el territori.

Bon dia!!! Diumenge 7 de Gener del 2024, estem pendents de l’evolució de les pluges i nevades que patirem a partir del proper dimarts, però la situació ja queda prou definida i per tant ara a continuació vos informaré més o menys el que pasará cap a les nostres terres.

Primer que res ens alcem mirant el satèl·lit i poc tenim que afegir el dia de hui, tan sols alguns núvols decoratius sense més transcendència, això sí, el matí continua fresquet i ventós en alguns sectors.

ÚLTIMES RÀFEGUES DE VENT 🌀

FONT AVAMET

El vent de Mestral ha continuat bufant fort a les comarques de l’interior nord esta passada nit. Destaquem els 134 km de Xert ( La Mola ) 105 km a Rossell, vora 90 km/h a Sant Mateu, Xodos o Confrides, entre molts altres.

El vent continuarà bufant amb força les pròximes hores i no amainarà fins demà a migdia. Aemet manté eixe avís groc al nord de la província de Castelló i sud de Tarragona per aquest vent que podrà bufar les pròximes hores encara amb ràfegues per damunt dels 100 km/h.

ATENCIÓ ALS CANVIS EN 48 HORES!!!🌧❄️⛈️⏬️☁️

SITUACIÓ SINÒPTICA A PARTIR DE DIMARTS.

Precipitacions acumulades pròxims dies model Europeu.

AIRE FRED EN ALTURA DIMARTS-DIMECRES
PREVISIÓ ACUMULADA EPISODI.

Bé, sembla que ja està tot el peix venut i per tant, sembla que el recorregut de la Borrasca queda clar i també queda clar que la neu caurà a cotes per damunt dels 1000 metres entre dimarts i dijous de l’interior de la província de Castelló i entre uns 700-800 metres als Pirineus Catalans.

Serà el pròxim dimarts, d’aci unes 48 hores quan començe a ploure per la mitat sud del nostre territori i inclús podrà començar a nevar al cim de l’Aitana, ràpidament eixes pluges aniran generalitzant-se a quasi tot el territori Valencià, recordem que la província d’Alacant serà la que menys aigua rebrà perquè la ubicació de la Borrasca no serà la més idònia.

Dimecres serà un dia de pluges generals, però poc a poc la pluja anirà concentrant-se sobretot per la província de Castelló i Catalunya que seran les zones on més pluja rebran d’ aquest episodi entre dimecres i dijous. Finalment la cota de neu es quedarà prou alta a causa de que l’aire fred quedarà prou més a l’interior peninsular, però en punts alts de la província de Castelló podran rebre bon paquet de neu.

Siga com siga es un alegria que almenys anem a parlar de pluges prou generals en tan sols 48 hores a la Façana Mediterrània i que a partir de demà els models mesoescalars ens aniran desxifrant hora a hora la localització més exacta d’eixes pluges i nevades al nostre territori. Seguimeeeeeeent


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando