Per Nando

5/01/2024

🔴ÚLTIMA HORA!!! El Gfs apunta a un temporal de pluja i neu entre dimecres-dijous al nostre territori ❄️❄️❄️❄️❄️🌧🌧🌧🌧🌧

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Ara mateixa el model intueix la formació d’una borrasca al Mediterrani que faria entrar vent humit amb pluges i nevades copioses en cotes baixes.

Bon dia!!! Divendres 5 de Gener del 2024 i ara mateixa estem entusiasmats davant les últimes eixides de model Gfs ( Americà) Perquè preveu que entre dimecres/dijous podrem tindre un temporal de neu i pluja al territori Valencià i que a cada eixida torna agafar més força com vorem a continuació.

Primer que res mirem satèl·lit i tenim el cel prou núvol i ara si, al seu darrere ens entra eixa massa d’aire més freda que farà caure les màximes en picat i podrà deixar alguns flocs de neu per les serres de Castelló i algunes nevades als Pirineus. De moment està nit ha plogut dèbilment com els 3 mm de Fuente Robles o els 2 mm d’Utiel o Gandia, coses molt inapreciables.

FRED I VENT PREDOMINARAN EL CAP DE SETMANA.🥶🥶🌀🌀🌀

El més destacable a partit de hui és l’entrada d’aire més gelat que farà baixar els termòmetres i deixarà un cap de setmana gelat, però també ventós. Com he dit abans hui encara podrem registrar alguns ruixats molt irregulars que podran deixar alguna volva per les serres de Castelló. La inestabilitat anirà traslladant-se durant la jornada a les Illes Balears.

Atenció també al vent, sobretot a la província de Castelló i sud de Tarragona que bufarà amb força tant hui com demà i amb ràfegues de Mestral que podran bufar per damunt dels 100km/h. Armet ha activat avís groc en aquest sector per eixes ràfegues intenses.

REFORÇAMENT DE LES EIXIDES DELS MODELS AMB UNA BORRASCA MEDITERRÀNIA PER A LA PRÒXIMA SETMANA.👀👀❄️❄️❄️🌧🌧🌧🌧🌧

SITUACIÓ SINÒPTICA ENTRE DIMARTS/DIJOUS

PRECIPITACIONS ENTRE DIMARTS/DIJOUS AL MEDITERRANI.

El seguiment modelistic ha valgut la pena i mentres ahir de mati van afluixar els models meteorològics una situació de pluges i nevades al Mediterrani, les últimes eixides reforcen la formació d’una borrasca que a dia de hui la situen entre el sud de Múrcia i les Illes Balears que amb l’ajuda de l’anticicló Britànic donaran molt de joc la pròxima setmana.

Aquesta situació amb els models actuals i a falta que ens ho reafirme hui també el model Europeu ( que ahir també la veia ) podrà donar un temporal al Mediterrani, però a dia de hui sembla que amb més intensitat al territori Valencià, amb pluges i nevades intenses entre dimarts i dijous i en unes cotes relativament baixes segons les últimes actualitzacions. La situació és fica molt interessant amb la possibilitat d’eixa profundització molt ràpida de la Borrasca Mediterrània que afavoriria aquest temporal.

Expectants tots a fer seguiment, perquè aquesta és la previsió de neu de l’eixida d’anit del model Americà i que com ahir deia, la posició de la Borrasca i la massa freda que anirà moguent-se per la península determinarà la intensitat de les pluges I nevades al Mediterrani, que sembla a dia de hui que seran generals i intenses. Tornem a actualitzar aquesta vesprada.

Seguimeeeeeeent ❄️❄️❄️❄️❄️🌧🌧🌧🌧🌧

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando