Per Nando

3/12/2023

Quines gelades hui!!!🥶🥶🥶🥶❄️❄️❄️Atents al temporal de vent el divendres 🌀🌀🌀🌀🌀

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

Benvinguts de nou!!! Nit molt freda la que hem patit i encara que esta nit no ho serà tant també farà fred com hem anunciat en la previsió d’aquest matí. Allà el dijous remuntaran les temperatures i a la volta anirà augmentant la força del vent. Per a vore alguna intuïció a canvis caldrà esperar cap a la segona quinzena del mes que sembla que vol moure’s la configuració actual amb possibilitat de borrasques més encarades al sud peninsular, però ara més que mai hi ha que tindre cautela en esta tendència perquè ja ens hem pegat molts bacs aquesta tardor i encara que no li llevarem la vista de damunt a estos possibles canvis no ens ho creurem fins que no estem quasi damunt d’ells.

Bon dia!!! Diumenge 3 de desembre del 2023, quines hores més estranyes per a publicar en Meteopoble,Nando, doncs vos heu jure que estava tan agust en el llit que no m’havera alçat, però bé ja estem en alça i pegant una miradeta hui si que ha gelat amb gana a tot l’interior del territori Valencià, unes gelades que han estat prou intenses com vorem a continuació.

Primer que res mirem satèl·lit i res a destacar ací a la Façana Mediterrània, mentre que a l’oest peninsular una nova línia d’inestabilitat s’acosta i deixarà precipitacions les pròximes hores que podran ser intenses, a nosaltres demà de matí ens podrà aplegar i podrà deixar algun ruixat dèbil que inclús podrà ser de neu per les serres de l’interior de la província de Castelló. Coses molt anecdòtiques.

QUINES GELADES HUI, MÍNIMES ( FONT AVAMET)

Mínimes molt baixetes i gelades intenses a els racons més habituals del territori Valencià, fins a -8,9°C han registrat a la Rambla de Mariola a Bocairent, -8,4°C a El Toro ( La Nava) -8°C a Ares del Maestrat, entre-6 i -7°C als racons més gelats de les poblacions de Xixona, Villena o Morella, però com veieu el rastre de temperatures negatives es ben llarg i hui inclús les mínimes pel litoral han quedat per davall dels 10°C.

QUE ENS ESPERA LA PRÒXIMA SETMANA? ATENCIÓ AL VENT DIVENDRES 🌦🌦🌦❄️❄️🌀🌀🌀🌀🌀

La setmana vindrà predominada pel pas de borrasques Atlàntiques que a nosaltres ens portaran poca pluja i molt de vent, així que continuem amb la mateixa situació atmosfèrica que les últimes setmanes

Aquesta nit les gelades no seran tan pronunciades a causa de la nuvolositat que ens aplegarà pel ponent peninsular i que demà pot deixar alguns ruixats que per l’interior de Castelló podran ser en forma de neu per les serres, no esperem gran cosa, però si que podria enfarinar les muntanyes.

Els dies següents de la setmana continuarem amb fronts de ponent que apenes deixaran precipitacions al nostre territori, a més a partir de dijous, el vent de ponent incrementarà la seua força i molta atenció a les previsions el pròxim divendres, perquè podrem tindre un dia on el vent podrà bufar amb virulència sobretot al territori Valencià, amb els seus riscos meteorològics, junt amb el pas d’un front que podria ser un poc més actiu.

De moment la primera quinzena de desembre no veiem canvis importants en el patró atmosfèric de les últimes setmanes i caldrà esperar la segona part de desembre per veure com es mouen les peces. Seguimeeeeeeent

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando