Per Nando

27/11/2023

🔵Atents!!! Nova baixada important de les temperatures a partir de divendres 🔵🔵🍂🍂🍂🍂❄️❄️❄️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dilluns 27 de novembre del 2023, comencem setmana i també esta setmana acabem mes, un mes de Novembre on no ha caigut pràcticament ni gota i per tant, almenys esperem que desembre es porte millor al nostre territori en quant a pluges.

De moment mirem satèl·lit com tots els matins i tenim alguns núvols sense massa importància que creuen pel ponent peninsular i que no estan deixant cap precipitació. Atents!!! Perquè a partir de hui mou el vent de ponent que guanyarà força i podrà bufar moderat per l’interior de València, però demà podrà bufar amb ràfegues superiors als 80/100 km al nord de la província de Castelló i sud de Tarragona. Aemet fica demà en avís groc per eixes ventades que es poden donar.

MÍNIMES ACTUALS, FONT AVAMET.

Hui les mínimes han pujat respecte a les últimes jornades i la pròxima nit encara pujaran més al nostre territori, a l’espera de la notable baixada que patirem a partir de divendres. Destaquem les mínimes més baixetes que s’han donat a l’interior de la província de Castelló i que deixen fins a 4 graus negatius a la població del Toro ( La Nava )-2°C a Ares del Maestrat o -1,5°C a Xodos o Morella entre d’altres.

DIJOUS ENS CREUARÀ UN FRONT I DIVENDRES BAIXADA IMPORTANT DE LES TEMPERATURES.🌦🌦🌦❄️❄️❄️❄️❄️

MAPA DE VENTS ESTA SETMANA

MAPA ANOMALIES TÈRMIQUES A 850HPA ESTA SETMANA.

Com ja varem confirmar la setmana passada aquesta setmana serà una setmana de borrasques Atlàntiques que ací ens deixaran molt poca pluja. Això si el dijous sembla que ens creuarà un front més actiu que podrà deixar alguns ruixats al llarg de la nostra geografia, tant al territori Valencià, com Catalunya i les Illes Balears, però vinguent de ponent poca cosa cal esperar.

Atents al vent de ponent el dijous perquè podrà bufar amb molta força de manera més general i atenció també a la nova baixada de termòmetres que esperem a partir de divendres, novament passarem d’anomalies més càlides a principis d’aquesta setmana a anomalies més fredes cap finals de setmana i coincidint amb l’entrada de desembre.

I QUE FARÀ AL PONT DE LA PURISSMA?

MODEL EUROPEU PRÒXIMA SETMANA.

MODEL AMERICÀ PRÒXIMA SETMANA

Mentre el model Europeu en l’última eixida d’ahir de vesprada veu un pont de la purissima que podria vindre caracteritzat per ambient molt gèlid a causa d’una possible entrada freda que entraria condicionada per un potent Anticiclò centrat a Centre-Europa, el model Americà en l’última eixida d’aquest mati, donaria continuïtat la pròxima setmana a les Borrasques Atlàntiques que novament deixarien molta pluja cap a l’oest i nord peninsular, mentres que a casa nostra continuariem amb sequera absoluta i temperatures normals per a l’època en què ens trobem.

Siga com siga estem parlant de models a més d’una setmana vista i per tant com sabeu massa són mapes que poden canviar d’un dia per a altres i més de com estan de caòtics últimament els models meteorològics. Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando