Per Nando

24/11/2023

Fa fred🥶!!! Atenció a les tendències, de nou tren de borrasques 🚂🚂💥💥🌀🌀🌀🌀🌦🌬🌬🌬

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

Benvinguts de nou!!! Se que pareix que siga un xiste o una broma, però fa una barbaritat que no tenim un temporal que deixe aigua de forma generalitzada al nostre territori i ara els models ens peguen el revés amb una nova configuració de borrasques de ponent. Tinc una esperança, es a dir encara me queden forçes mirant per exemple l’última eixida del model Europeu i del model Americà, perquè també dona indicis que l’anticicló podria ascendir  per l’Atlàntic de cara finals de la pròxima setmana i coincidint amb el mes de desembre i tallar esta nou patró atmosfèric que veuen els models per a la pròxima setmana, no se si fer algun ritual per a que ploga, però la veritat hi ha que pensar-seu perquè estem maleïts. Fem força entre tots i esperem gaudir prompte d’un bon temporal d’aigua, fred i neu i que açò nomes siga un malsomni i els models meteorològics tornen a canviar en les pròximes eixides.💪💪💪💪💪⛈️⛈️🌦🌦🌧🌧🌧❄️❄️❄️❄️

Bon dia!!! Divendres 24 de novembre i després de seguir tants dies les tendències per anar veient els canvis que esperem la pròxima setmana, els models és tornen a jugar una mala passada i pareix que tornaran a complir-se els pitjors pronòstics com ara després vorem.

Primer que res mirem el satèl·lit i per enèsim dia consecutiu no tenim res important que destacar, ni a la Façana Mediterrània, ni tampoc a cap lloc de la península, mentre que a Itàlia continua la Borrasca afectant al sud del País i deixant algunes precipitacions intenses.

FA FRED!!! 🥶🥶 ABRIGUEU-VOS SI EIXIU DE CASA. MÍNIMES ACTUALS, FONT AVAMET.

Quan són les 5 de la matinada novament mirem les temperatures exteriors de tot el territori Valencià, la veritat que hui tornem a tindre un dia on fa fred i està gelant amb gana a molts punts del territori. Temperatures que hui a les comarques litorals estan al voltant dels 10°C o inclús inferiors i ara mateixa les poblacions amb temperatures més negatives les trobem a l’interior, on el termòmetre ha baixat fins als 7°C negatius a la Rambla de Mariola a Bocairent, -5°C a Vistabella del Maestrat, Xixona , El Toro o Calles, també al voltant dels 4°C negatius els trobem a poblacions com Ares del Maestrat, Requena o Villena.

Esta nit serà un poc menys freda i hui les màximes podran ser un parell de graus més altes, demà tornaran a baixar, continuarà fent fred per les nits, però a partir de diumenge nit les mínimes podran pujar notablement a causa de que mourà de manera més decidida el vent de ponent.

ATENCIÓ A LES TENDÈNCIES!!! TREN DE BORRASQUES ATLÀNTIQUES 🚂🚂💥💥💥🌀🌀

Estem gafats i no volia donar la notícia, però després de dies de seguiment meteorològic per anar veient un canvi de patró atmosfèric de cara la setmana que ve amb més fred i inclús pluges amb possibilitat de llevant, les últimes eixides dels models ho han cap girat tot i ara mateixa va confirmant-se una nova situació de borrasques Atlàntiques, que portaran molta pluja a la part occidental i nord de la península, la pròxima setmana.

A casa nostra ja sabeu com es comportem eixes borrasques que de pluja en porten ben poca, a més molt possiblement vindran acompanyades de forts vents de ponent i encara que no farà calor les temperatures pujaran respecte a les temperatures més fredes que estem patint esta setmana.

Només ens queda l’esperança de que tampoc és veu un bloqueig massa important que ens puga fer pensar, que la circulació d’aquestes borrasques puga durar tant com la passada situació, no podem descartar que inclús eixes borrasques puguen circular fins a latituds més baixes i afectar-nos directament, perquè la zonal no és tan intensa, per tant caldrà fer seguiment per si el niu de borrasques que esperem la pròxima setmana possiblement alguna d’elles és vulga desviar cara al Mediterrani, almenys per a donar-nos una alegria. Ja voreeeeem, Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando