Per Nando

23/11/2023

Hui fa fred🥶 Va guanyant força una explosió de borrasques 🌀🌀🌀🤞🤞🤞🤞

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!!

Benvinguts de nou!!! Amb el servidor nou al 100% en marxa encarem una nova etapa per a fer publicacions. Com he dit aquest matí, anem a estar molt pendents de la configuració atmosfèrica per a la pròxima setmana, el que ahir era fred, hui els models veuen una circulació de borrasques molt potents que vorem on acaben perquè ara mateixa mirar models és un desgavell i es per a tornar-se bojos. Siga com siga, esperem que alguna borrasca ens afecte la pròxima setmana de ple. Seguimeeeeeeent.

Bon dia!!! Dijous 23 de Novembre del 2023, la normalització de les temperatures ja s’ha deixat notar a la Façana Mediterrània i eixa irrupció freda ha deixat temperatures acordes per a l’època, encara que hi ha gent que esperava anar tapat fins a les orelles, de moment per arribar a eixe estrem cal esperar, perquè esperem nits fredes i de cara migdia el termòmetre pot rondar els quasi 20°C i això és normal per a estes dates, almenys ja ens hem llevat la forta calor de damunt i per anar tapat fins les orelles a les hores centrals del dia caldrà esperar a que arribe la seva hora. El fred d’hivern el tenim de mati, com ara a continuació voreu.

Però com tots els matins mirem satèl·lit com tots els dies, res cal destacar, només que continua eixa borrasca donant que parlar al sud d’Itàlia, mentre nosaltres la pluja de moment no aplega.


HUI GELA A MÉS LLOCS, TEMPERATURES ACTUALS ( 5 DEL MATÍ) FONT AVAMET.

Hui tenim moltíssimes poblacions on el termòmetre a baixat per baix de zero i produint gelades, però és que si es fixeu a les zones del litoral de València, apenes es queden en valors entre 6-10°C, mentre que al litoral de la província de Castelló i Alacant eixos valors estan entre els 10-13°C.

Al litoral i com es normal fa més fred i gela a estes hores a molts observatoris. Destaquem els més de -5°C a Bocairent ( Rambla Mariola) El Toro ( La Nava ) o els més de -4°C de Vistabella del Maestrat, Calles o La Rambla a Xixona, però si és fixeu a la Taula moltíssimes més poblacions s’han quedar per davall dels 0°C. Esta pròxim nit també serà igual de freda, però tant hui com els pròxims dies cap a les hores centrals del dia, el termòmetre pot rondar els 16-20°C a la majoria d’observatoris del territori Valencià.

CANVIS EN LES TENDÈNCIES, NIU DE BORRASQUES PRÒXIMA SETMANA.
MODEL EUROPEU


MODEL AMERICÀ

De nou fem una revisió dels models meteorològics més importants de cara la pròxima setmana, mentre el dia d’ahir inclús apostaven pel reforçament d’una nova possible entrada freda, ara en les últimes eixides del model Europeu d’anit i l’Americà d’aquest mati, ens mostren que la pròxima setmana ens podem veure envoltats per un niu de borrasques que ens aniran desfilant per bona part d’Europa i la península Ibèrica.

Situació molt estranya la que van veient els models la setmana que ve, i canvi important del que veien ahir, al que veuen hui I amb possibilitat de que tinguem una pròxima setmana més càlida del que veien ahir ( sense fer calor extrem) però això sí, amb oratge més insegur i variable, però també cal recalcar que amb el perill que aquesta configuració que veuen per a la pròxima setmana, puga acabar en fronts de ponent i per tant això vol dir poca pluja al nostre territori.

Esperem des de Meteopoble que no siga així, però com sempre continuem de seguiment i actualitzem aquesta vesprada per traure més conclusions.




Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando