Per Nando

21/11/2023

Avança el fred!!! Atenció, perquè les tendències veuen més fred i vorem si llevants👀❄️🌧🌦🌦🍂

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

Benvinguts de nou, ja s’ha notat l’entrada d’aire fred a tota la Façana Mediterrània i atenció perquè esta nit serà més freda que les passades i inclús tindrem algunes gelades per les comarques de més a l’interior, per fi ja era hora d’aquesta normalització de les temperatures després d’aquesta tardor anormalment càlida.

Continuem molt pendents de l’evolució dels models per a la pròxima setmana i no acaben de definir com acabarà la situació, perquè cada eixida es una historia i l’eixida d’aquesta vesprada del model Americà continua insistint en inestabilitat per a finalitzar Novembre, però es una eixida més i davant la indefinició que presenten els models meteorològics i millor esperar a demà mati que tornarem a fer una valoració de tots els models i intentarem esbrinar que ens poden portar les tendències la setmana que ve.

Bon dia!!! Dimarts 21 de novembre del 2023 i ja ha començat a entrar la massa més freda cap al nostre territori, que les pròximes hores encara farà baixar més tant les mínimes com les màximes i per fi deixar de costat eixa mànega curta que tant s’ha allargar aquest any. Si veieu al satèl·lit eixa massa de nuvolositat com borreguets que entra pel nord peninsular, es la massa més freda que ja ens ha entrat i que inclús quan són les 4 de la matinada deixa algunes precipitacions al litoral Cantàbric i nord-est de Catalunya.

TEMPERATURES ACTUALS ( 4 DE LA MATINADA) FONT AVAMET

Temperatures actuals que ja oscil·len entre els 14/16°C per la costa i vora 10°C per les comarques de més al centre del territori Valencià, però ja per baix dels 5°C a les comarques de l’interior de la província de Castelló i interior de València, aquestes temperatures encara baixaran més, doncs l’aire fred ha començat a entrar ara. A més el dia de hui també serà noticia el vent de mestral a l’extrem nord de Castelló, on encara accentuarà eixa sensació de més frescor. Aemet ha activat a l’interior de la província de Castelló l’avís groc per ràfegues que podran superar els 80km/h.

EVOLUCIÓ AIRE FRED CAP DE SETMANA I INICIS DE L’ALTRA.

De moment aquest nou canvi a nosaltres no ens portarà inestabilitat, però si com fa dies vaig dient portarà un refredament de les màximes i les mínimes que ja tocava per a estes dates. Si veieu l’evolució en altura de les masses d’aire fred, entre divendres i dissabte patirem un ascens termometric, però ràpidament una nova glopada d’aire fred inclús més freda de la que ens afectarà estos dies, es tirarà al damunt de la península i també al nostre territori fent baixar novament les temperatures uns 5/8°C respecte a divendres i dissabte.

TENDÈNCIES!!!! QUAN PLOURÀ?🔵❄️🌧🌦⛈️🍂

El fred vindrà per a quedar-se o això ens indiquen els últims models meteorològics, però de moment la situació encara està molt indefinida per a la pròxima setmana i caldrà seguir l’evolució dels models les pròximes eixides. El que si que es va intuint es la formació d’un cinturó Anticiclònic, que podrà allargar-se per l’Atlàntic i tot el nord d’Europa i inclús ara mateixa els últims models meteorològics com el GFS, Ukmo o Europeu intueixen la formació d’un Anticiclò Britànic que podria portar més fred en altura al Mediterrani, vent de procedència marítima i per tant una situació de precipitacions al Mediterrani de cara la setmana que ve. Les peces es mouen, ara fa falta que acaben col·locant-se com cal, per vore si per fi plou cap a les nostres terres la setmana que ve. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando