Per Nando

19/11/2023

🔵El model Americà continua força interessant amb bona cosa de fred i ja vorem…….❄️🥶🔵

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!!

Benvinguts de nou, pendents de l’important baixada de termòmetres a partir de dimarts, però des de hui també molt pendents de les tendències que ens va traient el model Americà, de moment el model Europeu continua sense vore res, però trobe que entre hui o demà un dels dos models començarà a plegar-se al altre amb les insinuacions que ens mostren ara mateix a partir del pròxim cap de setmana i inicis del altra.

Si es confirma la tendència que veu ara mateixa el model Americà, podríem parlar de continuïtat del fred i amb un bloqueig Anticiclònic per l’Atlàntic que podria afavorir que les Borrasques de nou pogueren circular per la península Ibèrica amb bona part d’Europa afectada per una onada de fred intensa. Si es confirma finalment no descarte un final de Novembre prou fred i inclús amb inestabilitat i nevades a cotes baixes en alguns punts del territori peninsular. Per tant, cal seguir totes les actualitzacions de Meteopoble que anirem actualitzant dia darrere dia.

Bon dia!!! Diumenge 19 de novembre i només queden 48 hores per a que comence afectar-nos la massa d’aire més freda que farà baixar les temperatures i que ja fa dies que de manera repetitiva o inclús cansina😄 anem informant des de Meteopoble. Primer que res i com tots els matins mirem satèl·lit i novament l’absència de nuvolositat predomina a la península Ibèrica, per tant, hui un nou dia per aprofitar a fer l’oliva, perquè al meu pensar val la pena tindre-la arreplegada abans del pont de la purisima.

CANVIS EN 48 HORES!!!

MAPA TEMPERATURES A 850HPA PRÒXIMS DIES.

MAPA SINÒPTIC A PARTIR DE DIMARTS

Situació claríssima la que esperem des de dimarts fins divendres aproximadament, després tenim un poc de cacau mental amb les diferents eixides, dels grans models meteorològics, però tranquils que ho anirem esbrinant.

Com veieu al mapa de temperatures a partir de dimarts se’ns tira al damunt una massa més freda que baixa des del nord del continent Europeu i afectant tot el territori penínsular, una massa d’aire fred que farà baixar de manera dràstica les temperatures a partir de dimarts, tant les màximes com les mínimes on en alguns casos eixa baixada podrà ser de fins a 10°C. Tot això serà gràcies a un potent Anticiclò que pujarà per l’Atlàntic cara les Illes Britàniques i farà despenjar-se eixe fred i a més formarà una borrasca sobre Itàlia, però que a nosaltres estarà massa lluny per afrctar-nos. Si que esperem algunes precipitacions el dimarts i dimecres per Catalunya i les Illes Balears i que seran de neu als Pirineus.

QUE PASSARÀ EL PRÒXIM CAP DE SETMANA?👀👀🥶❄️🔵

Molt pendents de les diferents eixes dels models meteorològics, de cara el proper cap de setmana i inicis de l’altra. El model Americà insisteix en una nova descàrrega freda que seria més potent i que congelaria bona part d’Europa. A més en l’última eixida del model Americà, veu que eixa entrada ens afectaria de ple i potser vinguera amb inestabilitat. Queda molt i són tendències, a més, el model Europeu de moment no ho veu, però crec que hui, guanya més aquesta opció i per tant seguim molt atents a l’evolució dels dos models. Interessant i per tant

Seguimeeeeeeent ❄️🥶🌡🔵😄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando