Per Nando

17/11/2023

🔴ÚLTIMA HORA!!! Entrada freda: L’hivern vindrà per a quedar-se ❄️❄️🍂🍂👀👀🔵🔵🔵☁️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

Benvinguts de nou, estava mirant l’última actualització dels models d’aquest mati i totes les previsions continuen amb el mateix ritme que hem fet en l’última actualització, recordeu que a partir de dimarts baixen de manera molt important les temperatures i inclús el dimarts i dijous podriem tindre algunes precipitacions poc importants i molt localitzades ja que no estem en la millor ubicació de la Borrasca. Ara també caldrà seguir les previsions per a últims de la setmana que ve, perquè alguns models veuen la possibilitat de que inclús el fred vaja encara a més a bona part d’Europa i possiblement també al nostre territori. Continuem seguint i informant com sempre de mati i vesprada.

Bon dia!!! Divendres 17 de novembre del 2023 i ja queda menys per a un canvi de patró important aue ens traslladarà cap a l’hivern en qüestió d’hores a partir del pròxim dimarts. Mentrestant com tots els dies mirem el satèl·lit i novament tenim el cel prou ras i ara mateixa temperatures que oscil·len en valors inferiors als 5°C per zones habituals de l’interior sobretot del nord i entre 12/19°C a comarques més centrals, prelitorals i litorals del territori Valencià.

PENDENTS DE LA SITUACIÓ D’HIVERN A PARTIR DE DIMARTS.

MAPA SINÒPTIC A PARTIR DE DIMARTS

ENTRADA D’AIRE FRED A 850HPA.

PRECIPITACIONS ESPERADES PRÒXIMA SETMANA.

Canvi important d’oratge com veieu al mapes que he ficat. A partir de dimarts un potent Anticiclò farà que es despenje una massa d’aire fred, que inclús acabarà aïllant-se una D.A.N.A al Mediterrani, su es fixeu en el mapa de temperatures a 850HPA passarem de tons càlids a unes temperatures molt més fredes en qüestions d’hores entre dilluns i dimarts, per eixa raó baixaran les temperatures uns 10°C respecte al cap de setmana. Serà una entrada amb vents del nord, per tant les precipitacions més importants les esperem al nord peninsular, amb pluges i sobretot nevades als Pirineus. A casa nostra el poper dijous podria entrar una mica de gregal i portar algunes precipitacions, en principi poc importants, perquè la Borrasca i la D.A.N.A pareix que no es vol situar a un lloc massa idoni per a veure ploure com cal cap a les nostres terres. No serà així a les Illes Balears on la Borrasca la tindran més aprop i més opcions de pluges a partir de dimarts.

TENDÈNCIES!!!

El fred vindrà per a quedar-se o això ens indiquen els últims models meteorològics acabats d’eixir del forn. El potent Anticicló Atlàntic sembla que voldrà quedar-se allí ancorat, prop de les Illes Balears i seguirà aportant masses fredes del nord d’Europa i per tant amb fred d’hivern a casa nostra.

A partir de la pròxima setmana tindrem una configuració diferent, si eixe Anticiclò al final a llarg termini és decideix a pujar i allargar-se un poc més per les Illes Britàniques i Centre-Europa arribaran les pluges com cal a la Façana Mediterrània, però mentrestant tenim que continuar esperant. El que si que es confirma es l’hivern, a partir de dimarts tindrem que traure els nòrdics per a dormir i els abrics per a eixir de casa. Ja era hora!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando