Per Nando

16/11/2023

🔴ACTUALITZACIÓ!!! És confirma important entrada freda i possibilitat de D.A.N.A al Mediterrani 👀👀❄️❄️🍂🍂🌧🌦☁️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Dijous 16 de novembre i ja passem a la segona quinzena del mes amb perspectives de canvis importants respecte a esta primera quinzena, on clarament ha predominat el ponent i les temperatures càlides.

Com tots els matins i abans que eixiu al carrer dir-vos que ara mateixa i mirant el satèl·lit tenim el cel lliure de núvols, i si eixiu al carrer i visqueu a l’interior de l’extrem nord de la província de Castelló s’haureu d’abrigar, perquè les temperatures mínimes estan per davall dels 5°C, però a la resta del territori Valencià tenim una nit càlida amb temperatures mínimes que oscil·len entre els 10-19°C, per tant, tant a les comarques més centrals, com al litoral la nit ha estat prou càlida, i així seguirem el que queda de setmana.

CANVIS IMPORTANTS!!!🍂🍂❄️❄️❄️🌧🌧🌧

Però anem a centrar-se en els canvis que veuen els models meteorològics a partir d’últimes hores de dillluns i sobretot el dimarts. Un potent Anticiclò situat a l’Atlàntic es reforçarà i al mateix temps ascendirà cap a les Illes Britàniques, això farà que es despenje de Centre-Europa una massa d’aire més freda d’orige continental, que inclús podra tindre temperatures de més de -25°C a 5500 metres d’alçada i se’ns tirara al nostre damunt i farà que canviem l’estiu per l’hivern en qüestió d’hores a partir del pròxim dilluns.

D.A.N.A, PLOURÀ?

Aquest nou canvi d’oratge amb més fred i eixa entrada freda que ens afectarà a nosaltres a partir d’últimes hores de dilluns, vindrà acompanyat del despenjament d’una D.A.N.A que se situarà al Mediterrani i podrà fer que bufe una mica de gregal entre dimarts-dimecres, deixant inclús algunes pluges a les comarques més litorals del territori Valencià, però segons les últimes eixides dels models, sembla que les pluges més quantioses es donarien a les Illes Balears. Atenció perquè la neu tornarà també a fer acte de presència als Pirineus més occidentals de Catalunya i Aragó i sense descartar veure alguna volva per les serres de l’interior de Castelló, entre dimarts i dimecres.

Atents amb eixa D.A.N.A i totes les eixides dels models meteorològics, perquè si la mouen més cap a l’oest i l’anticicló Britànic s’estira un poc més podríem tindre una situació de pluges més importants de cara la pròxima setmana, però també pot passar el contrari i moure la Dana més cap a Itàlia i per tant quedar-se sense pluges.

El que si que tenim confirmada es l’important baixada de les temperatures a partir de dilluns-dimarts i que farà que per fi arribe l’hivern cap al nostre territori i amb unes temperatures més acordes per a l’època en que ens trobem i sembla que podria obrir la porta a més canvis. Ara caldrà seguir l’evolució de la D.A.N.A i anirem veient les pròximes eixides cap on mouen el gros de la precipitació la setmana vinent.

EMOCIÓ METEOROLÒGICA I SEGUIMENT!!!!👀🌦☁️🍂❄️🌧

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando