Per Nando

15/11/2023

ATENCIÓ!!! És va confirmant una possible entrada freda important amb possibilitat de precipitacions i nevades 🔵🌧⛈️❄️❄️❄️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

Benvinguts de nou!!! L’última eixida del model Americà acabada d’eixir del forn ens va indicant eixa forta davallada de les temperatures a partir del dilluns/dimarts que ve i amb un canvi de patró atmosfèric que inclús podrà despenjar una D.A.N.A cap al Mediterrani. Com sempre caldrà seguir les actualitzacions dels 2 grans models, tant el Europeu com l’ Americà perquè sembla cada vegada més probable eixa baixada de termòmetres i el que ens diran les pròximes jornades, si inclús pot vindre amb pluges al Mediterrani si eixe embossament d’aire fred l’acaben situant un poc més a l’oest que ho estan fent ara. Caldrà seguir també la probabilitat de nevades als Pirineus o les serres més altes.

Per tant, situació emocionant a seguir i que tots els dies actialitzarem a Meteopoble com estem acostumats i amb els últims models meteorològics.⛈️🍂🌧🌡❄️

Bon dia!!! Dimecres 15 de novembre del 2023, ahir va ser un dia de molta calor i amb el maleït ponent feien que novament a últimes hores del dia un nou incendi forestal es propagava pel Ràfol d’Almunia, en concret per la serra de Segaria i que a estes hores desconeixem com evoluciona. Anem com tots els dies al satèl·lit i hui tampoc ens acalorem molt mirant les imatges, cel pràcticament  lliure de núvols a tota la Façana Mediterrània i així continuarem.

MÍNIMES ACTUALS ( 5 HORES ) FONT AVAMET.

De nou contrastos de mínimes, tant per l’interior, com pel litoral com podeu observar a la taula elaborada per Avamet, però fixem-nos en el del sud de la província de València i la província d’Alacant, on les temperatures mínimes han tornat a ser tropicals com si d’una nit d’estiu es tractara i deixa valors de més de 23 °C a Xàbia, Oliva o Favara entre altres registres de més de 20 °C. Hui les màximes baixen respecte ahir, però així i tot continuarà fent calor sobretot a les hores centrals del dia el que queda de setmana, amb valors que es quedaran al voltant dels 25 °C.

TENIM CANVIS IMPORTANTS A LA VISTA👀👀🔵🔵❄️🌧⛈️

MAPA SINÒPTIC PRÒXIMA SETMANA (MODEL AMERICÀ)

MAPA ALTURA 850HPA PRÒXIMA SETMANA, MODEL AMERICÀ.

Per fi…. Eixos canvis que anunciaven que es podrien produir de cara la segona quinzena de Novembre van aganfant cos i dia a dia estem més aprop de confirmar-ho.

Molt pendents del pròxim dilluns-dimarts quan la posició d’un potent Anticiclò que tendirà ascendir cap a les Illes Britàniques ,farà que comence a despenjar-se una massa d’aire molt més freda cap a pràcticament tota la península Ibèrica. Aquesta situació portarà una baixada important de les temperatures, farà fred d’hivern i a més molta atenció, perquè les últimes eixides veuen inclús que el vent podrà entrar agregalat i deixar les ansiades precipitacions a la Façana Mediterrània, sense descartar les primeres nevades de la temporada a les serres més altes.

MAPA D’ANOMALIES TÈRMIQUES A 850HPA, PRÒXIMA SETMANA, MODEL AMERICÀ.

Aleshores a partir de hui Meteopoble actualitzarà models de mati i vesprada, perquè la situació és torna emocionant i ara si que sembla que tindrem que traure la roba d’hivern la pròxima setmana.🌧❄️⛈️❄️🔵👀🔵❄️🌧⛈️ Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando