Per Nando

9/11/2023

Actualització!!! La segona part de Novembre va agafant color🔵🔵🍂🍂🍂☁️⛅️🌦🌧⛈️🌨🌨

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dijous 9 de novembre del 2023, comencem jornada i com tots els dies el primer que fem és mirar satèl·lit i com des de fa setmanes sempre veiem el mateix, fronts de ponent que van circulant dia darrere dia i que ací ens porten alguns núvols sense massa importància o com a molt alguna gota poc destacable, un poc avorrit dia a dia vore la mateixa situació i un poc avorrit perquè van passant els dies i la pluja que fa falta no cau.

TEMPERATURES MÍNIMES, FONT AVAMET.

Hui les mínimes han pujat i no trobem cap valor negatiu a cap indret del territori Valencià, valors que han pujat respecte al dia d’ahir de vora 1 °C de mínima a Bocairent i El Pinós, vora 2 °C a Villena, més de 3 °C a Ares del Maestrat, valors de més de 4 °C a la Pobla de Benifassà o El Toro i més de 5 °C a Castielfabib, Requena, Castell de Castells, Aiora, Sant Mateu, Salines, Morella, Jerica o també Camporrobles.

Si veieu el mapa de minimes d’Avamet hui la província de València i el litoral d’Alacant trobem les temperatures més altes amb mínimes que oscil·len entre els 12-17°C.

PUJADA DE TERMÒMETRES EL CAP DE SETMANA I LA SETMANA QUE VE. PREVISIÓ

Hui i dema les temperatures màximes encada es mantindran respecte als valors de les últimes jornades, però el cap de setmana remuntaran i deixaran màximes per damunt dels 25°C de manera general, tot això acompanyat de oratge pràcticament estable. Per tant, qui tinga que anar a la oliva que aprofite estes setmanes per si de cas, perquè llevat del vent de ponent que hui esta donant alguna ràfega moderada i que durant el cap de setmana pot arribar a ser molest en algun moment, la situació serà ideonea perquè no farà fred i permetrà millor fer aquesta tasca abans que vinga més fred i més mal oratge. Així continuarem fins meitad de la pròxima setmana on després podrem patir alguns canvis.

LES TENDÈNCIES VEUEN CANVIS LA SEGONA QUINZENA.

A partir de dijous de la setmana que ve sembla que les temperatures tornaran a baixar. L’anticicló sembla que té intenció de pujar per l’oest de la península Ibèrica i això afavoriria una descàrrega freda a la part més oriental del territori peninsular. A més sembla que la inestabilitat podria anar guanyant terreny al Mediterrani, però segons els mapes actuals aquesta situació inestable se l’emportaria Itàlia.

Però els mapes van agafant un color diferent amb Altes pressions que sembla que la segona quinzena de Novembre volen instaurar-se a latituds més altes i que podria portar situacions més inestables i més fred cap al Mediterrani. Caldrà esperar per vore si qualla alguna cosa a casa nostra.

En resum calor fins mitjans de la pròxima setmana i després baixada de termòmetres, ja vorem si més opcions a pluja o no, però almenys un canvi més evident de ponent a llevant amb els mapes actuals que ens estan mostrant els diferents models meteorològics. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando