Per Nando

8/11/2023

Ara fa fred, el cap de setmana farà calor, però seguim pendents de les possibles tendències. 🔵🌤⛅️🔥🔴🟠🍂☁️🌧⛈️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimecres 8 de novembre del 2023, de nou ens alcem amb fresqueta o inclús fred al nostre territori i ara de seguida vorem les temperatures que s’estan donant. Primer que res mirem satèl·lit i es veu algo de nuvolositat que arriba pel ponent sense més importància, per eixe cas si eixiu al carrer cal abrigar-se, però per enèsim dia, no cal agafar paraigües.

TEMPERATURES MÍNIMES, FONT AVAMET.

Fem un repàs per la nostra geografia en les temperatures mínimes actuals quan són quasi les 6 de la matinada. Com he dit abans cal abrigar-se abans d’eixir de casa sobretot a l’interior que en estos moments tenim diverses ubicacions on en aquest moment inclús tenim gelades. Destaquem els punts més freds com la Nava a El Toro amb -4°C, -3,6°C a Vistabella del Maestrat ( Sant Joan del Penyagolosa ) vora -2°C a Bocairent ( Rambla de Mariola) Xodos, Ares del Maestrat o Calles i entre 0 i 1°C negatiu trobem poblacions com Sorita, Forcall, Agres, Requena, Xixona, Utiel o Morella entre moltes altes amb valors positius com veieu a la taula.

Les mínimes més altes com sempre a la costa on hui es queden al voltant dels 13-14°C a tota la Façana litoral, però així i tot es una fresqueta bona per estes zones i cal abrigar-se per a dormir.

ATENTS A LES TEMPERATURES PRÒXIMS DIES, AL ALÇA I AMB CALOR 😢😢🔴🟠🔥

Molta atenció perquè estes temperatures tan fresquetes i agradables davant l’estiu tan esgotador que hem patit, tenen les hores comptades. A partir de demà es reforça el ponent, que bufarà amb ràfegues moderades durant els pròxims dies i també el pròxim cap de setmana. A més com podeu vore al mapa d’anomalies tèrmiques, també començarà a entrar una massa d’aire més càlida a partir de demà i sobretot el cap de setmana, que farà pujar els termòmetres a poc a poc tant les mínimes, com les màximes i novament de cara a diumenge-dilluns podrien tocar els 25-30 °C en alguns observatoris. Per a flipar…… Tot això acompanyat d’estabilitat atmosfèrica, però novament amb l’engorros ponent, això sí, sense bufar amb la força de la setmana passada.

TENDÈNCIES SEGONA QUINZENA DE NOVEMBRE 🔵🌤⛅️🍂☁️🌧⛈️

A partir de la segona quinzena de Novembre, si que es veu com un possible moviment de peces, amb intuïcions de que l’anticicló vullga enfilar-se cap amunt i amb més possibilitats de que puga entrar inestabilitat a casa nostra, però de moment no puc afirmar res, perquè tampoc veig res clar,i per tant esperem durant aquesta setmana a vore si els models comencen a vore alguns canvis més notoris per a la segona part del mes de Novembre, que ens pogueren portar les ansiades pluges i per fi una mica d’acció meteorològica, perquè crec que ja toca.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando