Per Nando

4/11/2023

Borrasca Domingos, nova borrasca d’alt impacte amb vent fort🌀🌀🌀🔥🔥🌬🌬🌬🌬☁️🌦

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dissabte 4 de novembre del 2023, quins dies de vent hem patit i estem patint hui també on tenim poblacions que ja bufa amb gana i a partir de migdia ho tornarà a fer a bons part del territori Valencià. Primer que res i amb el satèl·lit en mà podem observar com la borrasca Domingos, altra borrasca d’alt impacte després de Ciarán que ens va deixar u bon temporal de vent, Domingos s’acosta pràcticament en la mateixa trajectòria que Ciaràn i també reforçarà un poc més el vent les pròximes hores.

SITUACIÓ SINÒPTICA HUI

Model Europeu, Font Meteored

Com veieu a la imatge, la Borrasca Domingos va reforçant-se fins a un nucli de pressió de fins a 960 hectopascals, que fa que eixes isòbares vagen molt juntes i tinguem novament un dia de fort vent de ponent. Per tant, sembla que les properes hores encara bufarà de valent, però amb l’esperança, que per fi demà vaja perdent força i entre dilluns i dimarts  donem per finalitzat aquest vent que no porta res de bo a les nostres terres.

AVISOS PER VENT I PREVISIÓ DE VENT.

Continuem amb avis groc a l’interior de València i Castelló i també a les Illes Balears per eixe vent entre ponent i llebeig que bufarà durant tota la jornada amb ràfegues superiors als 80/100 km/h. A la vesprada ens creuarà un front que podrà deixar 4 gotes per l’interior de Catalunya i del territori Valencià, de cara a demà i inicis de la pròxima setmana, aquest vent anirà a menys i s’instal·larà l’anticicló a tota la península deixant un oratge més tranquil amb temperatures fresquetes pel dia i fredes a la nit.

Però bé!!! Hui toca seguir amb precaució amb l’incendi de la Vall d’Albaida i la Safor, perquè el vent bufarà fort i per tant caldrà estar amb 4 ulls damunt d’ell, però per fi la situació canvia i la setmana que ve serà més freda i més tranquil·la i de moment sense pluges a la vista i anirem veient si de cara la segona quinzena de Novembre ve amb les pluges que tant esperem ací al Mediterrani.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando