Per Nando

30/10/2023

Actualització!!! Borrasques explosives deixaran vents huracanats al nostre territori 🌀🌀🌀🌀🌀🌀🍂

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, seguiment especial davant el temporal de vent de ponent que esperem sobretot al territori Valencià entre el proper dijous fins diumenge, situació que en les hores més complicades les ràfegues de vent podrien bufar fins a 120/140 km/h en alguns sectors. Anirem seguint l’evolució dels models i els avisos que començarà a emetre Aemet entre demà i dimecres per al dijous a les nostres comarques. I pendents també per vore si al final qualla un canvi de tendència per a la pròxima setmana que poguera portar per fi les ansiades pluges.

Bon dia!!! Dilluns 30 d’octubre del 2023 i tots pendents esta setmana del probable temporal de vent que patirem a partir d’últimes hores de dimecres i de cara a dijous i el proper cap de setmana. Mentrestant com tots els dies mirem el satèl·lit i novament continuem amb fronts de ponent que ací a casa nostra deixen alguna precipitació dèbil i local ara mateix, però que a l’altra part de la península fa dies que va plovent sense parar, encara que ara mateix tenen una treva, que poc durarà.

MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET.

Encara tenim temperatures màximes prou càlides per a l’època en què ens trobem i ahir mateixa les diferents estacions d’Avamet que tenim situades a diferents punts del territori Valencià varen registrar màximes superiors als 27°C com es el cas de les poblacions de Sumacàrcer, Llocnou d’en Fenollet,Xella, Carcaixent o Canals. Les temperatures esta setmana no canviaran massa fins divendres i tindrem màximes prou suaus i mínimes fresquetes o fredes al territori Valencià. Això si el divendres podríem patir una davallada moderada en les màximes a causa del pas d’una massa més freda que la que tenim ara al damunt.

ATENCIÓ A LA PREVISIÓ DE TEMPORAL DE VENT!!!🌀🌀🌀🌀🌀🌀

A partir de dimecres i tota la resta de la setmana caldrà estar molt pendents de les diferents borrasques explosives que creuaran per l’Atlàntic cap a França i el Regne Unit ique guanyaran força a causa de la seua caiguda de pressió que passaran de tindre uns 990/980 hectopascals fins a 955/960 hectopascals en menys de 24-48 hores, és a dir la profunditat de les Borrasques passarà a ser espectacular segons les últimes eixides dels models i això portarà conseqüències a casa nostra. La primera borrasca ja ha segut batejada com a Ciarán, per Met office i a nosaltres ens afectarà indirectament sobretot el dijous.

ATENCIÓ!!! TEMPORAL DE VENT A PARTIR DE DIMECRES/DIJOUS 🌀🌀🌀🍂🍂🍂🍂🍂

I com veieu al mapa les conseqüències que portarà la forta profundització d’aquestes borrasques i sobretot la borrasca explosiva Ciaràn a casa nostra, serà la força del vent que moltíssima atenció perquè a partir de dimecres a la nit i dijous podrà bufar amb ràfegues superiors als 100 km/h de manera generalitzada i inclús els models veuen pics que podrien ser superiors als 120/130 km/h. Una situació què podrà donar problemes i, per tant, anem a seguir molt de prop les actualitzacions dels models que dia a dia aniran definint la potencialitat d’aquest temporal de vent a tota la franja Mediterrània que començarà dijous i s’allargarà fins el cap de setmana amb pics més alts el dijous i dissabte.

TENDÈNCIES, PLUJA?🌧🌧🌧🌧

Vorem si la setmana compresa entre el 6-12 de Novembre el patró atmosfèric comença a canviar i l’anticicló per fi talla el ponent situant-se entre l’Atlàntic i Centre-Europa i per fi les opcions a pluja comencem a pujar al Mediterrani, es una opció que contempla ara mateix el model Americà i que anirem seguint durant tota esta setmana i informant. Però com he dit abans, esta setmana la major preocupació és el fort temporal de vent que esperem al territori Valencià, Les Illes Balears I Catalunya. Seguimeeeeeeent

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando