Per Nando

25/10/2023

Atenció demà al vent!!! I anem confirmant oratge Tots Sants 🍂🍂🍂

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

SATÈL·LIT A CASA NOSTRA

SATÈL·LIT A L’ALTRA PART DEL MÓN. (MÈXIC)🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀

Bon dia!!! Dimecres 25 d’octubre del 2023, situació clara de zonal la que estem vivint a casa nostra les últimes dos setmanes i que ens aporta dies i dies de nuvolositat, que en alguns moments arriba a ser abundant, però sense apenes conseqüències en les precipitacions. Ara mateixa també tenim nuvolositat que no porta precipitacions o com a molt algun ruixat, que s’ha produït esta nit on apenes a sumat algunes dècimes.

Com veieu hui també ens anem amb el satèl·lit en ma al altra part del món, perquè l’huracà Otis ha tocat terra a la part més sud-oest de Mèxic, com a categoria 3 i amb ràfegues de vent de fins a 200km/h i anirà baixant la seua intensitat fins arribar a tempesta tropical les properes hores.

🔵TORNEM A CASA NOSTRA AMB LES MÍNIMES.

La veritat que hui i llevat de zones de més a l’interior i nord no fa massa fred. Quan són les 6:30 de la matinada les temperatures mínimes oscil·len entre 15-18°C del litoral i prelitoral del territori Valencià i entre 10-12°C de l’interior, però com he dit les mínimes més baixetes les trobem a l’interior nord, com els 6°C de Sant Mateu o El Toro i els 7°C de Castielfabib o Vallibona entre altres.

Les mínimes les pròximes jornades tampoc van a variar massa i de moment no sembla que anem a patir un fred massa important, en quan ja estem a punt de finalitzar Octubre.

ATENCIÓ DEMÀ AL VENT.🌬🌬🌬🌬

El mapa de símbols que veieu ací dalt es un calc pràcticament del que esperem els pròxims dies, cel amb pas de núvols i amb possibilitat d’alguna gota o ruixat dèbil i aïllat per l’interior, i temperatures que aniran pujant i baixant molt lleugerament dia darrere dia. És a dir, a penes tindrem oscil·lacions tèrmiques i el ponent mantindrà a ratlla les màximes sense fer ni massa calor, ni massa fred sobretot a les hores centrals del dia.

Atenció al vent el dia de demà, perquè hi haurà una franja durant el matí i fins a la vesprada-nit, on podrà bufar de ponent amb ràfegues entre 80-100 km/h des del nord d’Alacant, Castelló, València, Catalunya i les Illes Balears.

QUE ESPEREM A TOTS SANTS?

La situació meteorològica per a la pròxima setmana i en especial per a Tots Sants sembla que està prou definida, i encara que queden molts dies hem entrat en una configuració de borrasques que circulen pel nord de la península i que de moment, sembla que aquest patró serà molt difícil de trencar. Aleshores per a Tots Sants apostem per la continuïtat del predomini del ponent que no portarà massa inestabilitat a casa nostra i les temperatures es mantindran altes per a l’època en què ens trobem.

Almenys espere que abans que siga el meu aniversari que és a mitjans de Novembre, ens porte un bon temporal com a regal, perquè açò me se està fent molt costera amunt i necessite que ploga ja, perquè no puc més amb el ponent que només que fa que secar tot el que veu al seu pas.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando