Per Nando

17/10/2023

!!!Borrasca Babet!!! 🌀🌀🌀 i atents a la segona borrasca entre dijous i divendres 🍂🍂🍂⛈️⛈️⛈️⛈️🌧🌧🌧🔵🔵🔵🔵🔵

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimarts 17 d’octubre del 2023 i hui si ens fixem molt atents al satèl·lit i amb eixe acostament de la preciosa borrasca Babet que ja ha segur batejada i preciós eixe recaragolament amb la seua trajectòria davant les costes de la Façana Atlàntica peninsular i on ara mateixa quan són les 3.30 de la matinada deixa algunes precipitacions intenses sobretot al País veí de Portugal.

A Casa nostra ahir destaquem algunes precipitacions que les més destacables les trobem a la població de Vinaròs amb 12 mm i després les altes precipitacions són inapreciables fruit del dèbil front de ponent que ens va creuar al matí.

PREVISIÓ HUI I DEMÀ.

La previsió per al nostre territori entre hui i demà no varia massa respecte a la d’ahir i la Borrasca Babet continuarà donant vent i pluja a la part més occidental de la península Ibèrica mentre que a casa nostra continuaran arribant fronts més desgastats que poden deixar algun plugim inapreciable, però en general poca cosa. Les temperatures màximes continuaran altes i novament s’aproparan o inclús demà sobrepassaran els 30 °C.

DIJOUS/DIVENDRES CANVIS MÉS IMPORTANTS!!!⛈️☁️🌧🍂🔵🔵🔵🌀🌀🌀🌀🌀

UBICACIÓ BORRASCA DIJOUS.

AVANÇ FRONT DE PRECIPITACIONS DIJOUS

El dijous amb una borrasca centrada entre el nord de la península Ibèrica i França creuarà un front prou actiu d’oest a est de la península Ibèrica deixant precipitacions quantioses i en forma de tempesta en molts casos, serà un dia d’autèntica tardor a tot el territori penínsular i per tant també serà un dia de paraigües.

PREVISIÓ A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA DIJOUS DE VESPRADA I DIVENDRES DE MATI.

MAPA EN ALTURA D’ANOMALIES TÈRMIQUES A PARTIR DE DIJOUS/DIVENDRES.

Dijous pot ser que comencem el dia amb sol i núvols, però a mesura que avance la jornada la nuvolositat serà més abundant a causa del front que anirà creuant per l’oest de la península. De cara la vesprada-nit començarà a ploure a bona part del nostre territori i Catalunya, precipitacions que inclús podran ser destacables perquè sembla que serà un front prou més actiu que el dels últims dies i inclús podrà deixar algunes tempestes, aquest front passarà molt ràpidament el matí de divendres i novament deixarà lluir el sol.

Amb el pas del front, al seu darrere vindrà una massa d’aire més fresca que farà baixar les temperatures vora 10°C i si que deixarà unes nits fredes a partir de dijous nit i uns dies amb màximes que apenes sobrepassaran els 20°C.

QUE PASSARÀ EL CAP DE SETMANA I LA SETMANA VINENT?

El cap de setmana i inicis de la setmana pròxima continuarem amb el mateix patró atmosfèric cap a les nostres latituds i les Borrasques continuaran afectant l’oest i nord peninsular, mentre a casa nostra continuarem menjant-se les molles i a penes ens arribaran precipitacions si és que ens arriben. El més destacable serà l’ambient fred que tindrem a les nits i unes màximes més pròpies de la tardor que tindrem pel dia.

Continuarem esperant una situació favorable de llevant cap a les nostres terres, de moment no ho veiem, però als models a llarg termini si que es veu dinamisme atmosfèric i per tant continuarem esperant, per vore si almenys els pròxims dies van intuint alguna cosa abans que acabe el mes. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando