Per Nando

15/10/2023

Actualització!!! Borrasques potents que deixaran una setmana molt variable🍂🍂🍂⛈️⛈️⛈️🌦🌦🌦🌦🌀🌀🌀🌀🌀

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Diumenge 15 d’octubre del 2023 i hui ens en anem directe al satèl·lit i radar i veiem que les previsions s’han complit i ara mateix plou intensament a l’illa de Mallorca on en algunes poblacions com Banyalbufar ja superen els 60 mm. Estes precipitacions també esperem que puguen tocar la costa central de Catalunya les pròximes hores i també ens fixem a l’oest peninsular com també comença a guaitar altre front que és el que ens afectarà demà. Però estarem tota la setmana amb front dia darrere dia.

PREVISIÓ I AVISOS AEMET, HUI.

Situació molt pareguda a la d’ahir al nostre territori on inclús hui es pot tornar a escapar alguna gota, preferentment pel nord del nostre territori, però sense descartar que poguera caure pel sud també durant la vesprada. La situació més inestable hui la trobem a les Illes Balears i inclús al litoral de la província de Barcelona on els ruixats o inclús les tempestes poden ser intenses i deixar acumulats importants. Recordem que Aemet manté avís taronja a l’illa de Mallorca per estes precipitacions i groc a la resta de les Illes Balears i part del litoral Català.

PREVISIÓ DEMÀ.

Demà des de bon matí ens creuarà altre front que deixarà un dia prou rebolicat a Catalunya, que és on esperem les màximes precipitacions. Unes precipitacions que podran ser en forma de tempesta i inclús localment fortes, sobretot a la part més central i litoral del Principat Català. Al territori Valencià eixe front també ens creuarà des de bon matí i deixarà alguns ruixats dèbils al nord de València i província de Castelló i que de vesprada inclús es podria forma alguna tempesta, per les serres de la província de Castelló. Així com també a l’illa de Menorca. Les temperatures continuaran amb valors molt pareguts als d’ahir i hui.

TOTS ELS DIES TINDREM PAS DE FRONTS

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMA SETMANA

EVOLUCIÓ ANOMALIES TÈRMIQUES A 850 HPA, PRÒXIMS DIES

Bé, el creuament de borrasques per l’oest de la península Ibèrica serà continu durant tota la pròxima setmana, dia darrere dia ens creuaran fronts que aniran agranant la península Ibèrica i que ací al territori Valencià arribaran molt desgastats, però que a Catalunya i les Illes Balears sí que podran deixar algunes precipitacions dignes de menció. Sembla que els fronts més actius de la setmana ens podran creuar entre dijous i dissabte que és quan també una massa d’aire més fresca acompanyada de vents forts de mestral faria baixar més els termòmetres i deixant màximes properes als 20 °C i mínimes al voltant dels 15 a les zones més litorals.

ACUMULATS PRECIPITACIONS MODEL EUROPEU PRÒXIMS DIES.

Aquesta situació de borrasques Atlàntiques ens acompanyarà durant tota la pròxima setmana i inicis de la següent i com veieu els màxims acumulats els esperem a la Façana Atlàntica que és on el vent humit juga al seu favor i on no descartem que els pròxims dies puguen acumular més de 400 mm en alguns sectors. Nosaltres ens emportarem les molles, però així i tot estarem pendents perquè el pas d’eixos successius fronts, més els vents forts de mestral faran que tinguem dies d’autèntica tardor.

Continuem esperant una bona situació de llevant? Per suposat que a Meteopoble no ens rendim i esperem vore esta tardor una bona situació que ens done pluges generals arreu de la Façana Mediterrània. Seguimeeeeeeent

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando