Per Nando

13/10/2023

Tren de borrasques de tardor 🍂🍂🚂🚂⛈️🌦🌧⛈️🍂🌦🌧☁️⛈️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Divendres 13 d’octubre del 2023, anem encarats a un cap de setmana on començaran els primers canvis després de setmanes d’anticicló i de les temperatures inusualment altes. De moment hui encara tindrem calor i màximes que sobrepassaran els 30°C, però com veieu al satèl·lit bandes de núvols ja s’acosten per l’Atlàntic i són els que obriran les portes per als canvis a partir de demà i que baixaran de manera notable les temperatures i tindrem el pas d’un front de ponent que deixarà alguns ruixats.

TREN DE BORRASQUES🚂🚂🌀🌀⛈️🌧🌦

La pròxima setmana tindrem un tren de borrasques que deixaran molta aigua a tota la part més occidental de la península, ací a casa nostra ens tornarà a creuar un front el dimarts i sembla que altre el pròxim divendres deixant algunes precipitacions i sobretot eixa baixada de termòmetres que es notarà a partir de demà i es mantindrà durant tota la pròxima setmana. Caldrà estar pendents fins on arriben a baixar estes borrasques de latitud, per anar veient com ens afecten les precipitacions a casa nostra, però en principi amb la posició del Anticiclò Escandinau el vent no entraria humit i per tant no seria una situació de precipitacions abundants almenys fins finals de la pròxima setmana.

TINDEM ALGUNA SITUACIÓ MÉS ALLEVANTADA?⛈️⛈️⛈️⛈️🌧🌧🌧🌧

Però cal vigilar el moviment d’eixe Anticiclò Escandinau, perquè tot dependrà que si cap a finals de la pròxima setmana vullga moure’s un poc cap a l’oest, perquè eixe moviment podria afavorir que les Borrasques circularen una mica més al sud i per tant ens podrien afectar més de ple i amb la possibilitat de l’entrada del llevant. El que si que queda clar és que a partir de demà entrem en una situació de borrasques de tardor, que ens acompanyarà durant tota la setmana que ve i que més o menys aigua acabarà mullant quasi tota la península Ibèrica,amb temperatures més acordes per a la tardor i a l’espera per si acaba quallant alguna situació més interessant cap a la Façana Mediterrània SEGUIMEEEEEEENT.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando