Per Nando

11/10/2023

🔴ÚLTIMA HORA, Canvi d’oratge. Tindrem llevantada?👀👀👀🌦🌦🌦⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️🍂🍂🍂🍂

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimecres 11 d’octubre del 2023 i estem ben pendents de totes les eixides dels models meteorològics per anar veient com va desencadenant-se el canvi d’oratge que començarem a viure de cara el cap de setmana i que vorem que acaba passant la pròxima setmana, perquè acabarà manant la posició d’un fort Anticicló. De moment mirem satèl·lit i res important cap a la península fruit d’eixe Anticicló que encara mana i fa que la nuvolositat siga escassa cap a les nostres terres.

EL CAP DE SETMANA COMENCEN ELS CANVIS.

Segons les últimes eixides dels models el cap de setmana vindrà a situar-se un Anticicló sobre les Illes Britàniques i una borrasca vindrà a col·locar-se cap a l’oest de la península. Açò farà que comencen a creuar fronts de ponent que agranaran tota la península i ací vindran molt desgastats i, per tant, deixaran molt poca pluja. El que sí que notarem és una baixada en les màximes entre diumenge i dilluns i on segurament el pròxim dilluns ja no pujarem de 25 °C pràcticament a cap indret.

TINDREM LLEVANTADA?👀👀👀⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️🍂

Sembla que fins mitjans de la pròxima setmana tindrem pas de borrasques d’oest a est de la península i que ací a casa nostra vindran acompanyats de fronts de ponent i per tant portaran poca pluja. Ara bé!!! Caldrà fixar-se en el potent Anticiclò que començarà a guanyar cada vegada més força a partir dimecres de la setmana que ve per la zona de Centre-Europa/Escandinàvia i que depen on acaba situant-se o la força que acabe agafant podria fer que acabarà entrant més aire fred per tota Europa i a nosaltres ens podria afavorir en que les Borrasques circularen més pel sud, i per tant, que les precipitacions podrien anar a més cap a les nostres terres. El model Americà insisteix en una forta llevantada a causa d’eixe potent Anticiclò cap a últims de la pròxima setmana, però de moment tot això és ciència-ficció i caldrà anar seguint els models meteorològics els pròxims dies. Tindrem canvi de temps amb oratge insegur i baixada de temperatures pròxima setmana, ara falta esperar per vore si acaba quallant un episodi de pluges importants. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando