Per Nando

7/10/2023

ACTUALITZACIÓ!!! Baixada de termòmetres a una setmana vista i vaguada?🔵🍂🍂🍂🌧🌧

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dissabte 7 d’octubre del 2023, ens endinsem en un cap de setmana llarg amb el pont d’octubre inclòs i que no portarà canvis en l’oratge respecte les últimes setmanes. De moment i com tots els dies mirem satèl·lit i es pont intuir perfectament on tenim ancorat l’anticicló perquè fa com un escut anti-nuvols i la desvia tota cap al nord d’Europa. Així continuarem tant hui com els pròxims dies i per tant com fa dies vaig dient no cal preocupar-se massa si teniu activitats a l’aire lliure.

TEMPERATURES MÍNIMES ESTA NIT, FONT AVAMET.

Fa fred o frescor sobretot al nord i interior del nostre territori, però vivim en una terra de contrastos i també tenim mínimes tropicals que afecten sobretot la costa i comarques de la part més oriental de la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) Destaquem les més fredes llocs com El Toro ( La Nava ) amb 2,9°C o Bocairent ( Rambla Mariola ) amb 5,4°C i també destaquem les més altes amb 23,2°C o Orpesa amb 22,7°C. Les temperatures tampoc van a variar massa les pròximes jornades i per tant continuarem amb calor de dia i mínimes fresquetes per l’interior de cara la nit.

SENSE CANVIS FINS A FINALS DE SETMANA, DESPRÉS VAGUADA?🔵🍂🍂🍂🌧🌧🌧

En la previsió d’ahir anunciàvem possibilitat de canvis de cara el proper cap de setmana després del pont, amb la possibilitat del pas d’una vaguada que faria baixar els termòmetres i portar algunes precipitacions. Doncs bé!!! Les últimes eixides retrasen més eixe canvi i probablement eixa baixada del mercuri no el notaríem fins allà últims de la pròxima setmana, és a dir cap al diumenge 15 o inclús dilluns 16, situació que caldrà seguir definint en les properes eixides dels models per veure si també ens ve acompanyada d’inestabilitat. Per tant, en resum oratge estable fins últims de la pròxima setmana i després queda en una incògnita si la possible baixada de temperatures ens vindrà amb tempestes o amb continuació d’un oratge avorrit com el que estem tenint fins ara.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando