Per Nando

4/10/2023

L’oratge per al pont el tenim clar. I després?🌥🌤🌧☀️🍂🍂🍂

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimecres 4 d’octubre del 2023, novament comencen dia i la majoria fa camí cap a la jornada laboral, però sempre mirant al cel per anar veient que ens farà hui, però també que ens deparara l’oratge el cap de setmana i també més enllà. De moment mirem el satèl·lit i no tenim massa novetats, tan sols hui tenim més núvols sense conseqüències massa notòries, però que no descartem que puguen deixar algun ruixat molt localitzat, sobretot en punts del litoral durant el matí.

MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET.

Continuem amb temperatures càlides que ens donen registres superiors als 30°C a les comarques més interiors de València i Alacant, mentre que la província de Castelló tenen temperatures més suportables i que es queden al voltant dels 25-28°C. Destaquem com a valors més alts el dia d’ahir els 33°C de Requena i Aiora, 32°C a Villena, Alcoi, Ademús, Sumacàrcer, Oriola, els més de 31°C a Castielfabib, Beneixama, Quesa, Aielo de Malferit, Caudete de las Fuentes, Benigànim, Ontinyent, Anna o Muro d’Alcoi.

PREVISIÓ PRÒXIMS DIES I PONT D’OCTUBRE🌥🌤☀️🍂

Els models meteorològics insisteixen en una situació duradora d’estabilitat atmosfèrica també per al cap de setmana i el pròxim pont que gaudirem la setmana que ve. Com veieu el mapa d’anomalies de temperatures a uns 1500m anem a tindre temperatures per damunt del que es habitual per a estes dates durant el que queda de setmana i també tota la setmana que ve, tot això a causa del potent Anticiclò que continuarà al damunt nostre portant l’estabilitat garantida també durant el pont festiu.

I de moment després del pont les tendències modelistiques no veuen cap moviment important que ens faça pensar a dia de hui que tindrem canvis per finalitzar la pròxima setmana, continuariem amb un potent Anticicló al Mediterrani que faria de tapo per a que circularen les Borrasques cap a les nostres latituds. A Meteopoble seguim observant i no dubtem que en qualsevol moment els models ens poden mostrar coses interessants que ens puguen fer parlar de canvis a llarg termini. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando