Per Nando

21/09/2023

Una vaguada abans d’aplegar a la tardor 🍂🍂🌦⛈️🌧⛅️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

SATÈL·LIT

Bon dia!!! Dijous 21 de setembre del 2023 i a tan sols 48 hores que aplegue oficialment la tardor, una de les estacions junt amb l’hivern que més m’agraden per temperatures, per inestabilitat i moltes coses més que podria dir per fer-li la contra a l’estiu que l’odie profundament. Bé!!! Fora romanços i ens fixem com tots els dies en el satèl·lit i podem observar com la inestabilitat que ens va afectar a nosaltres es troba ja en Itàlia on donarà les pròximes hores fortes tempestes, mentrestant ja guaita per l’oest peninsular un front que és el que determinarà el nou patró atmosfèric que viurem almenys durant uns 7-10 dies.

HUI PONENT🌬🌬

FRONT QUE AVANÇARÀ DEMÀ

Hui toca ponent i pujada de temperatures com veieu en el mapa de dalt, un ponent que podrà bufar fins a 60/70 km/h per l’interior de València i que farà pujar els termòmetres hui vora els 30 °C o inclús per damunt dels 30 °C a les comarques més litorals. Al segon mapa veieu com està previst que avance el front que al vindre de ponent vindrà molt desgastat i sense a penes transcendència cap a l’Arc Mediterrani.

AVANÇ DE UNA VAGUADA ENTRE DIVENDRES I DISSABTE

El pas d’una vaguada farà baixar novament les temperatures després de la pujada de hui de cara a demà i durant el cap de setmana, deixarà un ambient més agradable amb predomini del sol. De cara la setmana pròxima les temperatures podran remuntar novament amb la posició d’un Anticicló que quedarà estancat damunt de nosaltres tota la pròxima setmana i això vol dir estabilitat atmosfèrica.

TENDÈNCIES

Caldrà seguir les tendències, perquè almenys fins a principis d’octubre no s’intueixen canvis, per tant ara toca gaudir d’una setmana de tranquil·litat i anar veient i informant des de Meteopoble si van apostant les eixides dels models en un nou moviment de peces que portarien noves situacions d’inestabilitat de cara al mes d’octubre cap a les nostres terres, això veu el model Americà en l’última eixida (ciència-ficció a tant de temps) però el que més m’agrada és observar i ja aniré dient el que pot passar, perquè sabeu que disfrute sempre en la inestabilitat. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando