Per Nando

17/08/2023

Va agafant força un canvi de tendència en 8/10 dies ⏬️⏬️⏬️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️🔵

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia, dijous 17 d’agost, continuem amb monotonia, però com fa dies anem dient estem molt pendents dels models meteorològics a llarg termini, cosa que a continuació informarem del que diuen en les últimes eixides.

Font Avamet

Hui ens fixem en el radar meteorològic d’ahir de vesprada que com estava previst es van formar algunes tempestes que de manera molt local afectaven punts de l’interior de la província de Castelló; així i tot, encara vam vore alguns registres importants com els 27 mm de la Mata, 22 mm a Forcall, 20 mm a Cortés d’Arenós o els 18 mm d’Olocau del Rei. Algunes precipitacions varen vindre acompanyades de granís com és el cas de la població de la Mata de Morella.

Bé, mirem satèl·lit com estem acostumats i novament hem de parlar d’absència de nuvolositat o com a molt núvols matinals que es desfan a mesura quer comença a calfar el sol. Aquesta vesprada inclús no descartem que puga créixer algun ruixat o tempesta molt localitzada a les muntanyes d’Alacant, però els pròxims dies el sol serà l’autèntic protagonista i deixant gaudir de les festes del meu poble!!! Castelló de Rugat!!!

MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET.

Continuem amb calor que no ens abandonarà i que inclús anirà un poc a més durant el cap de setmana i on tindrem nous avisos per calor per l’interior de la província de València on les màximes podran sobrepassar els 38 °C. De moment destaquem les d’ahir on el termòmetre pujava fins a valors de 36 °C a Requena, Villena o Aiora, 35 °C a Gorga, Alcoi, Balones, Beneixama, Oriola o Sumacàrcer.

MOLT PENDENTS DE LES TENDÈNCIES!!!

Tots pendents de les tendències de cara finals de la pròxima setmana, perquè els models insisteixen que l’anticicló de les Açores podria estirar-se cap a les Illes Britàniques o França i podria afavorir el despenjament d’aire fred cap a la península i provocant baixada generalitzada dels termòmetres i les primeres tempestes importants de finals d’estiu. De moment no és una situació confirmada perquè queden molts dies, però va agafant força esta opció d’inestabilitat i que si es confirma caldrà seguir la seua ubicació per anar veient si les tempestes acaben afectant de manera intensa també a la Façana Mediterrània. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando