Per Nando

31/07/2023

Molta calor!!! Atenció, es confirma baixada important de temperatures 🔵🔵🔵⏬️⏬️⏬️☁️☁️🌦🌦🌦🌦

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dilluns 31 de juliol del 2023 hui s’acaba mes, un juliol càlid i que llevat de les tempestes que varen caure al principi la veritat que també ha estat avorrit meteorològicament parlant, però ens ha fet suar de valent i a partir de demà entrem en Agost i també entrarem per la porta gran com vorem a continuació, però tenim canvis. Ara primer que res i com tots els dies mirem satèl·lit i no s’observa nuvolositat abundant, encara que per el matí tindrem núvols d’estancament per la costa sobretot i que inclús podran deixar alguns ruixats dèbils..

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET.

Com estem ja acostumats molta calor vàrem patir ahir on novament els termòmetres van superar els 35 °C de bon tros a moltes localitats Valencianes. Destaquem els 39 °C de Requena, 37 °C a Ademús, Caudete de las Fuentes i Utiel o els 36 °C d’Aiora, Villena, Camporrobles o Sumacàrcer.

ATENCIÓ AL DIMECRES 🔥🔥🔥🔥🔥

Hui tornen a pujar les màximes a bona part del territori Valencià i demà continuarà eixe ascens, però ATENCIÓ❗️Al dimecres perquè el vent de ponent farà disparar els termòmetres per damunt dels 40°C i eixes màximes tan elevades es podran donar a molts punts del territori Valencià. Així que segurament el dimecres serà un dia d’avisos per calor.

CANVIS A PARTIR DE DIJOUS ❗️🔵🔵🔵⏬️⏬️🌦🌦🌦🌦

MAPA ANOMALIES A PARTIR DE DIJOUS

A partir de dijous ens entrarà una massa d’aire més fresca que farà baixar els termòmetres entre 10/12 °C el mateix dijous i divendres. Una baixada de termòmetres que agrairem tots i ens deixarà també un cap de setmana on podrem respirar. Atenció també perquè el divendres podrem tindre inclús alguns ruixats o tempestes, però hui els models desinflen en què puguen ser generals i, per tant, caldrà fer seguiment de cara a dimecres/dijous amb els models a xicoteta escala per veure en quina intensitat i quines zones podran afectar eixes precipitacions que en principi han disminuït que puguen ser importants.

Però en resum, tenim ara 3 dies on passarem molta calor, però serà qüestió de 3 dies perquè després patirem una important baixada de temperatures que inclús portaran algunes precipitacions i que el nostre cos agrairà després d’aquest estiu tan pesat. Passeu bon dia i com sempre Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando