Per Nando

27/07/2023

🟠ATENCIÓ!!! Hui les tempestes a Catalunya i Aragó podran ser especialment severes. Precaució ⛈️⛈️⛈️⛈️🧊🧊🧊🧊🌪🌪🌪🌪🌪

Destacades, Fenomens adversos, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dijous 27 de juliol del 2023 i ahir vàrem tindre eixes  precipitacions que finalment sí que van tocar la costa de la Ribera Baixa, però van deixar molt poca precipitació, a la Marina Alta sí que la precipitació amb llamps inclús, va entrar i va deixar registres més importants que inclús deixaven 70 mm a Dénia i 40 mm a Pego. Bé com tots els dies mirem satèl·lit i ara mateixa ens trobem lliure de núvols, però puja una linia d’inestabilitat que inclús no descarte que deixe alguns ruixats pel sud del territori Valencià les pròximes hores, però la major inestabilitat la trobarem està vesprada on caldrà estar ben pendents de les tronades que es formaran a Catalunya i Aragó.

MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET

Les màximes ahir ens van donar un respir a bona part del territori Valencià, però encara vam aplegar fins als 34 °C de Requena, 33 °C a Anna, Sumacàrcer, Énguera, Ademús, Canals o Xella, 32 °C es donaven a Aiora, Castielfabib, Villena, La Pobla Llarga, Cotes o Xàtiva. Hui comencen a remuntar de nou i les màximes tan hui com els pròxims dies deixaran valors encara més estiuencs i al voltant dels 35-40 °C.

ATENCIÓ HUI A LES TEMPESTES A CATALUNYA I ARAGÓ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⛈️⛈️⛈️⛈️🌪🌪🌪🌪

AVISOS AEMET

PROBABILITAT DE LLAMPS

AVANÇ TEMPESTES HUI MODEL AROME

Mentre que al territori Valencià hui l’estabilitat serà la protagonista de la jornada, caldrà estar molt pendents del que passe aquesta vesprada a Catalunya i Aragó, perquè el pas d’un embossament d’aire fred pel nord de la península, farà que aquesta vesprada tinga’m el creixement de nuclis de tempesta molt potents amb probabilitat molt alta de tronades que podran ser severes amb precipitacions intenses, pedra grossa i ràfegues molt fortes de vent. Per aquesta situació i si viviu per estes comunitats autònomes tingueu molta precaució i sentit comú davant els possibles fenòmens adversos que es poden donar.

A casa nostra continuarà l’estabilitat i la calor durant tot el que queda de setmana i no veiem cap situació d’inestabilitat general de moment als models meteorològics. Per tant, anem informant i pendents de totes les novetats meteorològiques cap a les nostres terres.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando