Per Nando

19/07/2023

🔴ÚLTIMA HORA ONADA DE CALOR!!! Avís roig al territori Valencià i possibilitat de tempestes  🔴🔴🔥🔥🔥⚡️⚡️⚡️⚡️🌬🌬🌪🌪🌪🌪

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimecres 19 de juliol i que voleu que vos diga, estem passant molta calor amb temperatures extremes pràcticament tots els dies tant pel dia com a la nit. Hui la calor continuarà com vorem a continuació, però abans que res peguem una ullada al satèl·lit i de nou observem poca complicació de núvols cap a les nostres terres.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET 🔥🔥🔥🔥

Foc és el que vàrem tindre ahir amb les màximes al territori Valencià i foc pràcticament també tenim amb les mínimes a moltíssimes zones del nostre territori. Però com sempre cal destacar primer les màximes del dia d’ahir i que ens eleven fins a quasi els 45 °C a Requena (Casas del Rio) més de 42 °C a l’Alqueria d’Asnar, Aiora o destaquem el valor de 42,3 °C a Sorita, població situada als Ports i, per tant, un registre espectacular donada la ubicació de la població. També registres de 42 °C a Aiora, Muro d’Alcoi, Alcoi o els quasi 42 °C de Cocentaina. Però on queda ben reflectit és al mapa d’Avamet on es veuen les temperatures més càlides i on queden situades pràcticament a la Diània i tot l’interior del territori Valencià.

QUINES MÍNIMES 🥵🥵🔥🔥🔥

Quines mínimes ens deixa esta nit també moltíssimes poblacions del territori Valencià, més de 30 °C es registren a estes hores a Agres o Benillup, però els registres com veieu a la Taula d’Avamet són espectaculars i nit darrere nit no ens deixem agafar la són. Atenció perquè la pròxima nit també serà d’insomni.

ATENCIÓ HUI A LES MÀXIMES, AVÍS ROIG D’AEMET❗️❗️⛔️⛔️⛔️

MÀXIMES PREVISTES MODEL ICON

AVISOS HUI AEMET

Avis roig ❗️❗️⛔️ a la província d’Alacant per temperatures extremes el dia de hui i que podran superar els 42 °C de màxima, però atenció que l’avís taronja 🟠🟠 s’estén a quasi tot l’interior del territori Valencià per temperatures que també deixaran valors per damunt dels 40 °C. A més ❗️❗️ Atenció ❗️❗️ perquè també estem en avís groc per tempestes per l’interior de València com vorem a continuació i que caldrà vigilar esta vesprada molt de prop.

AVISOS PER TEMPESTES AMB PROBABILITAT DE ESCLAFITS TÈRMICS, PRECAUCIÓ ❗️❗️

MAPA PROBABILITAT DE TEMPESTES

MAPA SIMBOLS METEOPOBLE

Molta atenció entre hui i demà amb la probabilitat de creixement de tempestes seques que a més podran produir esclafits tèrmics i, per tant, ràfegues de vent molt violentes. Tenim risc pràcticament que es produïsquen a tot el territori Valencià i Catalunya. Això no vol dir que es produiran a tots els llocs, però allà on ho facen caldrà estar atents perquè es poden donar situacions perilloses amb els rebentons càlids. A vorem a qui li toca.

LA CALOR CONTINUARÀ TOTA LA SETMANA!!

La calor continuarà els pròxims dies i tota la setmana. Durant el cap de setmana pareix que tendeix a alleugerir un poc, però dilluns novament entrarà el ponent i farà disparar les màximes per damunt dels 40 °C. Les tendències veuen un respir dels termòmetres a partir de dimarts dimecres on tindrem una baixada generalitzada a causa de l’entrada d’una massa d’aire més fresca, però no vos feu il·lusions perquè els últims models ens diuen que això durarà ben poc, la massa Africana està molt forta i es resisteix a abandonar.

En resum, molta precaució hui a les temperatures màximes i intenteu protegir-se del sol i hidratar-se el màxim possible, però també molta precaució amb les tempestes seques que es poden produir hui i demà al territori Valencià I Catalunya i amb risc de ràfegues de vent violentes que vorem on acaben produint-se. Precaució ⛔️⛔️❗️❗️ I Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando