Per Nando

3/07/2023

Atenció❗️❗️Avís taronja per tempestes amb certa virulència i pedra💥💥💥🌪🌪⚡️⚡️⚡️🧊🧊🧊⛈️⛈️

Destacades, Fenomens adversos, Més vistes, Meteo

Destacats

ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ 20:30

Vesprada de tempestes molt intenses que han deixat registres de precipitacions importants, però el més important d’aquestes tempestes són les fortes pedregades que s’han produït de manera general a la ciutat de València i rodalies on inclús tenim varies persones ferides, demà oferirem més informació, però sembla que estem davant una pedregada que podem catalogar d’històrica perquè arribat a pedregar i molt a zones del litoral Valencià. Demà actualitzem dades.

PREVISIÓ ESTE MATÍ

Bon dia!!! Dilluns 3 de juliol i està vesprada caldrà estar molt pendents de l’oratge com vorem ara després, perquè sembla que hui les tempestes venen fortes. Bé, però com tots els dies mirem satèl·lit i podem observar les tempestes que creixien ahir de vesprada i afectaven l’interior del nostre territori, però que inclús a últimes hores d’ahir afectaven punts del litoral de la província de Castelló.

PRECIPITACIONS AHIR, FONT AVAMET

Poca cosa deixaven les tempestes ahir al nostre territori, però, així i tot, tenim poblacions on inclús van superar els 16 mm com és el cas d’Utiel. 9,7 mm varen caure a Requena, 9,6 mm Alpont, 6,2 mm a Castielfabib i vora 5 mm a Bocairent, Aielo de Malferit o Benicàssim.

TEMPERATURES MÀXIMES, FONT AVAMET 🥵🥵🥵

Temperatures màximes de molta calor ahir a les comarques més centrals com ja estem acostumats i que deixaven valors superiors als 35 °C en algunes poblacions. Destaquem els més de 37 °C de Canals, Anna, Xàtiva o Sumacàrcer, més de 36 °C a poblacions com la Pobla Llarga, Cotes, Requena, Énguera, Gavarda, L’Alcúdia de Crespins i El Genovés, però moltíssimes poblacions més de la Diània superaven els 35 °C. Va a continuar fent molta calor durant la setmana, situació que podria tornar-se més extrema cap a finals d’aquesta setmana i la que vé, com vorem a continuació.

ATENCIÓ❗️❗️ I PRECAUCIÓ A LES TEMPESTES ESTA VESPRADA ⚡️⚡️⚡️🧊🧊🧊

AVISOS AEMET

MODEL AROME ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ ⚡️🧊⚡️⛈️⛈️⛈️🌪🌪🌪

Molta atenció a esta vesprada a Catalunya I el nostre territori perquè les tempestes creixeran amb molta energia i avançaran des de l’interior cap a la costa. Aemet activa avisos taronja inclús per l’interior de la província de Castelló i algunes comarques de Catalunya, però veient el model Arome no descarte ampliació d’avisos les pròximes hores. Molta atenció perquè les tempestes podran afectar qualsevol comarca des de el nord d’Alacant fins a la província de Castelló i deixar fortes precipitacions i el més perillós és que podran portar pedra de grandària considerable i fortes ràfegues de vent associades. A Catalunya també podran afectar a qualsevol indret, però les més intenses les esperem a la província de Girona. Per tant ATENCIÓ a les últimes actualitzacions de Meteopoble que puga’m fer durant el dia I en cas de tempesta amb pedra resguardar-se a un lloc segur. La resta de la setmana podran continuar les tempestes de vesprada més localitzades, però atenció perquè dijous inclús podran tornar a fer-se generals sobretot a Catalunya.

ATENCIÓ LA PRÒXIMA SETMANA 💥💥💥🔥🔥🔥🔥🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵

Atenció perquè va confirmant-se una entrada molt càlida d’orige Africà a partir de finals de setmana i la pròxima setmana i que ens entrarà pel Mediterrani preferentment i afectant sobretot la part més oriental de la península, si es confirma durant esta setmana caldrà estar molt pendents de la fortíssima calor que viurem a tota la Façana Mediterrània. De voreu m’assuste, perquè sabeu que odie la calor.

Javier Sempere. Benicàssim.

Bé, però ara cal seguir les tempestes del dia de hui, perquè sembla que de nou donaran que parlar i el llaurador caldrà estar molt pendent perquè no faça acte la maleïda pedra. Anem informant i com sempre. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando