Per Nando

2/07/2023

Atents a les tempestes intenses esta setmana i molt atents a la irrupció molt càlida 😱😱😱⚡️⚡️⛈️⛈️🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Destacades, Fenomens adversos, Més vistes, Meteo

Destacats

ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ 17:00 HORES

ACTIVEN AVÍS TARONJA PER TEMPESTES!!

MODEL AROME TEMPESTES DEMÀ

Benvinguts de nou. AEMET ha activat avís taronja per a demà per tempestes molt intenses que podran afectar el nord de Catalunya i també a la província de Castelló I València. Molta atenció perquè aquestes tempestes podran vindre amb precipitacions que podran deixar fins a 40 mm en una hora, però el més perillós és que podran vindre acompanyades de pedra de gran tamany i fortes ràfegues de vent. A estes hores ja s’estan produint algunes tempestes per l’interior de València, però demà eixa possibilitat creix on inclús podran ser generals. Com sempre des de Meteopoble anirem seguint l’evolució i demane seguiment en totes les previsions que fem de manera diària, perquè de nou demà les tempestes donaran que parlar.

PREVISIÓ D’AQUEST MATÍ:

Bon dia, 2 de juliol del 2023 i ja estem novament ací després d’un mínim descans meteorològic. Els models cap a finals de la pròxima setmana i més endavant espanten i després vos explicaré el perquè, ara com tots els dies mirem satèl·lit i no tenim massa que comentar perquè llueix el sol a tot el territori, però aquesta vesprada ja començarà a créixer el risc de tempestes molt localitzades per l’interior de València i Castelló.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET

Temperatures màximes d’ahir que continuen donant valors per damunt dels 30 °C a més a moltes poblacions de les comarques centrals. Destaquem els 35 °C de Requena i Anna, vora 34 °C a Sumacàrcer i Canals i eixos més de 33 °C d’Enguera, Cotes, Xella, Càrcer o La Pobla Llarga. La calor continuarà els pròxims dies i inclús podrà anar a més cap a últims de setmana.

HUI TEMPESTES, PERÒ ATENCIÓ DEMÀ ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

AVISOS AEMET DEMÀ

MODEL AROME DEMÀ

Tornen les tempestes al nostre territori i hui ja creixeran les primeres com he dit abans, seran coses molt localitzades i esperem que només afecten l’interior de Castelló i València. Atenció a demà, perquè encara que Aemet només fica avís groc per l’interior de Castelló I nord de València, el model Arome les fa creuar fins a la costa. Demà creix el risc que eixes tempestes puguen anar acompanyades de pedra i fortes ràfegues de vent. Ho seguirem molt atents!!!

VAGUADA CREUANT DE NOU DE CARA A DIJOUS ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

L’oratge serà estable durant la pròxima setmana, però sense descartar el creixement de tempestes per la vesprada de manera local tant al nostre territori com a Catalunya. Atenció perquè el dijous ens creuarà una vaguada que podrà intensificar estes tronades cosa que anirem afinant dia darrere dia.

APROFITEU ESTES TEMPERATURES 😱😱🔥🔥

I atenció!!! Molt pendents dels models meteorològics per anar veient si confirmem el que pot ser la segona irrupció càlida sahariana important d’aquest estiu. Si els models no es desvien massa cap a finals de la pròxima setmana podria entrar una important massa d’aire càlid provinent d’Àfrica, però aquesta vegada ens podria tocar de ple a l’entrar per l’est de la península. De moment tot açò és una tendència, però va guanyant protagonisme dia darrere dia. Sembla que s’acosta la canícula i l’estiu vol fer-li honor. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando