Per Nando

28/06/2023

La calor apenes afluixa i atenció a les tempestes de demà i divendres 🥵🔥⚡️⚡️🌪⛈️🧊🧊🧊🧊🤦

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

SATÈL·LIT

RADAR

Bon dia!!! Dimecres 28 de juny i de moment encara estem vius, jeje, en aquest començament d’estiu esgotador i que encara no ha començat i la majoria de seguidors i inclusive jo estem desitjant que acabe. Però bé no podem repetir sempre el mateix, perquè l’oratge farà el que voldrà i cada estació comporta el que toca i, per tant, ara toca patiment. Bé, ens fixem al satèl·lit com tots els dies i anit una tempesta inesperada creuava pel nord de Castelló i sud de Tarragona I afectava poblacions com Vinaròs i les Cases d’Alcanar deixant precipitacions no massa significatives com els 5 mm de Vinaròs. Ara mateixa tenim el cel prou ras, però de nou esta vesprada pot créixer algun ruixat o tempesta per l’interior de l’extrem nord de Castelló.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET 🔥🥵🔥🥵

De nou ahir les temperatures màximes van ser fortetes a comarques de la meitat sud del nostre territori deixant valors entre 34-35 °C a moltes localitats de les comarques de la Diània i del sud de la província d’Alacant. Destaquem els més de 35 °C de L’Orxa, Muro d’Alcoi, Oliva, Ontinyent, Gaianes, Oriola i Requena. Valors de 34 °C quedaven a poblacions com Sumacàrcer, Ontinyent, L’Alqueria d’Asnar, Pedreguer, Anna, Oliva, Cocentaina, Beniarrés, Benigànim, Agres, Aiora, Pinet o Planes. La calor no s’en va i de nou hui i demà ens tornarem a acostar als 35 °C a moltes localitats habituals del centre i sud del territori Valencià, només el divendres podríem quedar per davall dels 30 °C per a tornar a enfilar cap amunt durant el cap de setmana.

MÍNIMES ESTA NIT!!🥵

Nit d’insomni a causa de les mínimes sobretot a la part més litoral i prelitoral del territori Valencià i que de nou deixa valors superant els 24 °C a moltíssimes poblacions com podeu veure als mapes i la taula elaborada per Avamet. Així és molt difícil agafar la són i de moment les mínimes per les zones arrimades al mar van a quedar-se molt properes als 20 °C els propers dies, per tant, caldrà buscar solucions per a dormir!!!

ATENCIÓ!!! TEMPESTES FORTES DEMÀ DE VESPRADA I DIVENDRES PEL MATÍ ⚡️⚡️⚡️⚡️🧊🧊🧊🧊🧊🌪⛈️🌪⛈️

MODEL AROME ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

Atenció!!! Perquè el pas d’una vaguada dema de vesprada i divendres al matí deixarà tempestes que podran ser molt intenses sobretot a Catalunya, però que també afectaran de manera més localitzada al nostre territori sobretot a la província de Castelló i València, com he dit atenció perquè estes tempestes inclús podran ser virulentes a Catalunya i anar acompanyades de fortes pedregades localitzades. El cap de setmana ja hauria passat tot i l’estabilitat tornarà a tota la Façana Mediterrània.

I per a la pròxima setmana encara no tenim clar que passarà, perquè l’aire fred podria quedar-se de nou molt a prop de la península i per tant cap la possibilitat que poguera portar més episodis de tempestes, però tot això dependrà de la força de la dorsal Anticiclònica que tindrem al sud peninsular si vol deixar-se guanyar. Siga el que siga anirem esbrinant-ho en successives informacions. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando