Per Nando

29/05/2023

Atenció!!! Avís activat, tempestes fortes i de nou perill de pedra👀👀🙄🙄🧊🧊🧊🧊⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Comencem setmana I per tant dilluns 29 de maig del 2023, portem un parell de setmanes parlant de tempestes i sembla que anem a continuar per l’estil al nostre territori. De moment com tots els dies mirem satèl·lit i ara mateix el cel més nuvolós el trobem al nord i on inclús he mirat el radar de precipitacions cap a les 6 de la matinada i es veia un nucli de precipitació cap a la zona de Vinaròs, coses no massa importants.

PRECIPITACIONS MÉS IMPORTANT D’AHIR DIUMENGE

Font Avamet

Tant ahir de matí, com ahir de vesprada les tempestes varen ser notícia al nostre territori i així ho arrepleguen les següents dades extretes d’Avamet. Fins a 53 m deixava ahir la tempesta Alpuente, 46 mm a Requena, 42 mm a Sella o El Pinós, 41 mm a Sinarcas, 30 mm Aiora, Confrides o Altea, 29 mm a Castell de Castells, 28 mm a Gaibiel, Benigànim o Montaverner i vora 27 mm a Finestrat o Xixona entre altres registres.

AVISOS I MAPA DE SIMBOLS HUI🧊🧊🙄🙄⛈️

De nou avís groc al sud del territori Valencià perquè de nou i després d’un matí prou tranquil que tindrem a partir de migdia i vesprada creixeran les tempestes fortes o molt fortes i que hui afectaran la província d’Alacant i sud de València. Atenció!!! Perquè allà on descarreguen ho poden fer amb força i portar la temuda pedra.

PREVISIÓ DEMÀ

Demà tot continuarà igual, matí assolellat i de nou de vesprada creixeran nuclis de tempesta que demà inclús podran afectar a més zones del nostre territori, la probabilitat més alta la trobem a tota la província d’Alacant i València on de nou les tempestes podran ser localment fortes i vindré acompanyades de pedra. El dia de demà de nou Aemet manté eixe avís groc a sud del territori per tempestes que poden deixar més de 20 mm en una hora.

De moment així anem a continuar tota esta setmana, la configuració ens fa dir que tots els dies ací o allà les tempestes faran acte de presència al nostre territori i tots els dies actualitzarem les previsions per vore on descarregaran eixes tempestes amb probabilitat de granís. Seguimeeeeeeent

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando