Per Nando

8/04/2023

Atenció!!! Ponentada dimecres i tempestes dijous 🔥🔥🔥🔥🔥⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dissabte 8 d’abril i tornem amb la previsió diària de Meteopoble,Nando. Primer que res mirem satèl·lit i de nou i per enèsim dia consecutiu poca acció trobem quan nuvolositat i pluges, per tant com veieu cel prou ras llevat d’alguns núvols sense importància per la província de Castelló o Catalunya i que així es mantindrà tot el dia.

TEMPERATURES ACTUALS I TEMPERATURES MÍNIMES

Font Avamet

Peguem una miradeta a les mínimes extretes de la meteoxarxa d’Avamet i ara mateixa les mínimes oscil·len entre els 10/15 °C a les zones costaneres i comarques centrals del territori Valencià. Com és normal cap a l’interior fa més fred i encara trobem temperatures per davall zero com és el cas de la Rambla de Mariola a Bocairent que ara mateixa té una mínima de -3 °C i és la més baixeta de les nostres terres.

CONTINUARÀ LA CALOR I ATENCIÓ A LA PONENTADA DE DIMECRES 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

MAPA EN ALTURA PRÒXIMS DIES

MÀXIMES DIMECRES 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Continuem al damunt en una massa d’aire càlid que fa que els termòmetres es disparen en les seues màximes fins valors que ronden els 25 °C a bona part del territori Valencià, però a la nit encara fa fresca i per tant cal abrigar-se. Atenció!!! El pròxim dimecres de nou mourà el vent de ponent i les màximes tornaran a enfilar-se per damunt dels 30 °C a les comarques més litorals de la província de València i interior d’Alacant. Sembla que aquest dia de nou serà crític per als incendis i per tant caldrà tindre molta precaució.

DIJOUS VAGUADA, BAIXADA DE TERMÒMETRES I POSSIBLES TEMPESTES 🔵🔵🔵⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Dijous una vaguada creuarà la península i això farà baixar les temperatures  i en algunes zones aquesta baixada serà important respecte als valors que es donaran el dimecres, esperem una baixada en les màximes d’uns 5-10 °C aproximadament. Atenció perquè també el proper dijous i amb l’aire fred en alçada creix la inestabilitat i per tant caldrà estar pendents de les tempestes que es puguen formar  de vesprada i que ara mateix la probabilitat més alta la trobem a la província de Castelló I Catalunya. Ho seguirem. Però de moment no veiem cap situació que ens puga portar pluges generals i copioses al nostre territori i açò és preocupant perquè ens anem endinsant cap a l’estiu.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando