Per Nando

28/03/2023

Es confirmen les tendències de canvis pròxima setmana🔵🔵🌦⛈️🌧

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Desastre descomunal el que podem dir de l’incendi de l’Alt Millars que crema sense control des del passat dijous i que ahir deixava imatges impactants com les flames que van revifar i s’acostaven a la població de Montan, una població molt tranquil·la i on em vaig quedar fa 2 estius en vacances., molt d’ànims a tots els seus habitants i en general a tota la gent que està patint la destrucció d’aquest incendi. Hui milloren les condicions meteorològiques i bufa i bufarà la brisa durant tot el dia, vent fluix i amb més humitat i per tant esperem que per fi hui dimarts es puguen fer amb ell. Com veieu al satèl·lit per enèsim dia tenim tranquil·litat absoluta al cel i així seguirem durant tota la setmana.

ATENCIÓ DIJOUS I DIVENDRES A LES TEMPERATURES, CALOOOOOOR🥵🥵🥵🥵🥵

ANOMALIES A 850HPA

VENT EN SUPERFÍCIE

Hui com hem dit abans baixen les temperatures respecte ahir, però a partir de demà comencem de nou a pujar. Atenció!!! Dijous i divendres, perquè amb l’entrada del ponent i l’aire càlid que ens afectarà, farà que les màximes tornen a pujar de valent i s’enfilaran en valors de 30-35 °C a bona part del territori, de nou dies esgotadors i perillosos per als incendis forestals. MOLTA CURA.

LES TENDÈNCIES VEUEN CANVIS A PARTIR DE DIUMENGE 🔵🔵

Quasi que ja podem avançar que a partir de diumenge baixaran de manera important les temperatures, deixant valors inclús més freds per a l’època al nostre territori, tot sembla que per fi durant tota la propera setmana no farà tanta calor i per fi podrem respirar un poc.

I eixe canvi de tendència amb setmana Pasquera més freda, serà gràcies a un canvi de patró atmosfèric que farà que les altes pressions circulen més al nord d’Europa, ací eixe moviment farà que la massa d’aire càlida que ens està afectant fins ara siga renovada per una massa més freda del nord d’Europa. A més per a la pròxima setmana creixerà més la possibilitat que les Borrasques puguen circular més a prop de la península Ibèrica i per tant complicar les Pasqües en alguns sectors del territori peninsular. Arribaran les pluges a la Façana Mediterrània? Ho seguirem i no dubteu que sereu els primers en saber-ho⛈️🌧🌦⛈️🌧🌦⛈️🌧

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando