Per Nando

21/02/2023

ÚLTIMA HORA!!!Atenció als models. Molta pluja, molta neu i molt de fred 🌧🌧🌧❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Mentres estem pendents dels models per a finals de setmana mirem el satèl·lit i ja veiem hui una franja nuvolosa per la part de Castella la Manxa, que és la que ens afectarà les pròximes hores i podrà deixar algun ruixat dispers i aïllat per l’interior del nostre territori.

DEMÀ I DIJOUS TAMBE DIES VARIABLES

Entre demà i dijous tindrem l’oratge cada vegada més variable i amb pas de núvols que no descartem que acaben deixant alguna gota que pel moment seran coses molt poc significants, les temperatures es mantindran càlides a l’espera del gran canvi que patirem a partir de divendres i sobretot el cap de setmana.

ATENCIÓ A PARTIR DE DIVENDRES I DISSABTE

A partir de divendres es despenja un embossament d’aire fred amb un nucli fred de fins a -30 °C a uns 5500 metres d’altura i que se situarà al sud-oest de la península, al mateix moment el pròxim dissabte una borrasca vindrà a situar-se entre les Balears i Catalunya on també canalitzara el vent més humit per aquella zona i on esperem el màxim d’inestabilitat.

PLUGES I NEVADES A PARTIR DE DIVENDRES AL NOSTRE TERRITORI, CATALUNYA I LES BALEARS

PRECIPITACIONS

NEVADES

Situació inestable sobretot de cara últimes hores de divendres i que començarà a deixar ruixats a la Façana Mediterrània, es a dir, al territori Valencià, Catalunya I les Illes Balears. Atenció entre dissabte de matí i diumenge perquè eixes precipitacions es concentraran principalment al nord de València, província de Castelló i Catalunya on podran ser persistents, localment fortes i de neu a cotes altes entre 1000/ 1200 metres. Comarques con els Ports, L’Alt Maestrat o L’Alcalatén podran rebre bons acumulats de neu a les seues poblacions més altes, així com tota la zona més occidental dels Pirineus Catalans. Les temperatures baixaran de manera dràstica entre divendres i dissabte respecte als valors que es donaran els pròxims dies.

ATENCIÓ TAMBÉ LA PRÒXIMA SETMANA ((TENDÈNCIES)❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Sembla que diumenge a últimes hores començarà a remetre la inestabilitat al nostre territori. Però atenció als models de cara la pròxima setmana, perquè les tendències veuen un Anticicló Britànic de fins a 1035 hectopascals que començarà també a enviar més aire fred al territori peninsular i també canalitzara vent humit cap a la Façana Mediterrània I el nostre territori. Això en fa pensar el dia de hui que de nou tornarien les pluges al nostre territori i amb una cota de neu que podria baixar a cotes prou més baixes que el pròxim cap de setmana. De moment són tendències que cal seguir, però la situació promet.

Com veieu dies de molta feina que venen al davant i amb uns models que també ens faran patir donada la variabilitat de les seues eixides. Des de Meteopoble intentarem acostar-se al màxim a les certeres previsions meteorològiques per als pròxims dies així com les seues tendències que mostren coses interessants també per a la pròxima setmana. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando