Per Nando

2/02/2023

Ultima actualització!!! Pendents del possible temporal, llevantada?⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Més vistes, Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, a partir de hui toca postejar dues vegades al dia davant les eixides tan espectaculars que ens estan mostrant els models a partir del pròxim dimarts. La situació de la pròxima setmana pot tornar-se en un episodi potent i per tant caldrà fer un seguiment exhaustiu dia darrere dia.

EIXIDA DELS DIFERENTS MODELS METEOROLOGICS

MODEL EUROPEU

MODEL ICON

MODEL GEM

MODEL AMERICÀ

Els models continuen insinuant un fort temporal de llevant/gregal per a la pròxima setmana a bona part de la façana Mediterrània que podria portar bona cosa de pluja i neu. La diferència d’estos mapes en els de la passada setmana és que esta vegada sí que veuen una situació molt més humida i la probabilitat de pluges a partir de dimarts amb els mapes actuals cada vegada va a més. Un potent Anticicló centrar entre les Illes Britàniques I Centre-Europa podrà canalitzar vent de llarg recorregut marítim que serà el que aportarà molt possiblement eixes precipitacions a partir de dimarts.

Com sempre amb cautela, és veritat que estem en un termini no massa llarg, però al final la ubicació final dels grans centres d’acció anirà esbrinant les pròximes eixides qui s’emportarà la màxima inestabilitat d’aquest possible episodi. A estes hores el nostre territori, Catalunya o les Balears tenim les majors paperetes. Atenció també perquè de moment tampoc és una situació confirmada i seguirem molt atents a les pròximes actualitzacions. SEGUIMEEEEEEEENT

POTS COMPRAR EL CALENDARI PUNXANT A LA IMATGE💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando