Per Nando

17/11/2022

BAIXADA DE TERMÒMETRES, VENT I ALGUNES VOLVES❄️❄️❄️🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Alguns núvols sense massa importància a estes hores I que deixaran lliur el sol en una estona. La veritat és que no fa massa fred,però a partir de esta pròxima nit entrarà una massa d’aire més freda que farà baixar les temperatures.

MAPA ALTURA DEMÀ I DISSABTE

Com veieu a partir de demà i a uns 1000 metres d’altura podem observar com una massa d’aire més gelada entrarà per l’Atlàntic I farà baixar de manera notable les temperatures,però com parlem de una configuració de ponent poca inestabilitat ens portarà.

MAPA SIMBOLS DEMÀ.

Com veieu al mapa de simbols demà tindrem molts núvols però poca precipitació,les 4 gotes que puguen caure seran molt localitzades i no tindran apenes transcendència. Això si podran caure inclús alguns flocs de neu per Terol i alguna nevadeta més important per els Pirineus Catalans. Les temperatures baixaran de manera notable i el vent continuarà bufant moderat o fort de ponent.

CAP DE SETMANA

El cap de setmana serà tranquil,però fresquet i amb predomini del ponent que continuarà bufant entre moderat i fort. Atenció al dilluns perquè podrà agafar més força i bufar amb ràfegues superiors als 100km/h a l’interior de Castelló I València.

TENDÈNCIES

Si mirem més enllà per vore la possibilitat de canvis pot ser que de cara finals de mes poguera canviar el règim de vents i portar inestabilitat. Però això ja ho vorem.

Fins demà.

Beniarrés ahir desde la Cova de L’or,per Maite Rico.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando