Per Nando

23/05/2022

ATENCIÓ!!! DEMÀ TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️i……..?

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Informem desde Napoli, una ciutat d’Itàlia molt gran i cosmopolita però a la vegada també molt bruta i on sembla que les regles de conducció desapareixen en aquesta ciutat,fa fredat com van tots????? Bé anem a lo nostre atenció a demà a la linea de tempestes que avançarà de vesprada fruit de la vaguada que ens creuarà i que a més farà que baixen de manera molt notable les temperatures sobretot de cara a dimecres.

Com veieu al mapa després de la vaguada ens entrarà en altura una massa d’aire més freda que farà que baixen més de 10 °C les màximes. Ahir varem tindre molta calor amb màximes que varem superar els 35°C,cosa que hui també es repetirà,però demà amb el pas d’eixes tempestes agrairem eixa baixada.

De cara a dimecres tornarà la estabilitat,però com he dit abans les màximes es quedaran en valors procés suportables i amb màximes entre 20-25 °C,però atenció perquè de cara al cap de setmana la calor serà de nou la protagonista amb valors que de nou superaran els 30°C.

Be,continue pendent de l’oratge al nostre territori encara que estiga llunyi sobretot demà de les tempestes que podran ser localment fortes sobretot sembla que a les comarques més centrals del territori.

Seguiment…………..

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando