Per Nando

17/04/2022

ATENCIÓ!!!SITUACIÓ INESTABLE ENTRE DIMARTS-DIJOUS⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?❄️❄️❄️

Meteo

Destacats
Situació sinòptica dimecres

Molt pendents de la Borrasca que ens afectarà entre dimarts-dijous de la pròxima setmana,tot pareix que el dimecres patirem la zona més inestable d’aquesta nova situació just quan la Borrasca es posicione molt aprop de nosaltres,encara no tenim clara la seua posició exacta,però sembla que la part nord d’Alacant,València,Castelló ,Catalunya I les Balears podrien estar en la seua zona més afavorida per vore ploure i inclús tronar. Sembla inclús que podríem veure la neu a a les serres del nostre territori.

De cara a dijous la situació milloraria segons els mapes actuals,però de nou el cap de setmana podrà ser algo rebilocat amb borrasques que podran creuar pel centre de la península segons els últims models i ací podran portar ruixats irregulars,però vull tranquil·litzar que de moment no es veu que vagen a ser massa importants.

Ara el que val la pena es centrar-se en el que tenim més aprop que es el pròxim dimart-dijous on si que sembla que de nou acumularem prou pluja en alguns sectors del territori. Primavera plujosa que continua mostrant molta activitat cap a les nostres terres.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando