Per Nando

16/03/2022

AVÍS TARONJA!!! NIT I DEMÀ MOMENTS MÉS INESTABLES⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Font Avamet

Benvinguts de nou, comença ja a ploure amb més gana al sud de València I nord d’Alacant on en localitats com Ontinyent ja han arreplegat durant la vesprada els 30 mm. Com veieu al satèl·lit Cèlia ja és troba passejant-se pel nord d’Àfrica i la nuvolositat comença també a entrar més de llevant i gregal I per tant la inestabilitat anirà a més

ACTIVATS AVÍS TARONJA.

precipitacions arome pròximes hores
Acumulats Arome pròximes hores.

Aemet ha activat l’avís taronja al litoral sud d’Alacant per pluges de més de 100 mm en 12 hores,però si veiem el model Arome per a les imminents hores ens diu que plourà moltíssim a la DIÀNIA ( sud de València I nord d’Alacant) a partir de ja mateix. Demà tindrem un dia inestable a tot el territori Valencià amb precipitacions generals,però que al sud de València I nord d’Alacant podran ser molt intenses o inclús torrencials i que podran deixar entre 200/300 mm entre esta nit i demà durant tota la jornada,a més podran vindre acompanyades de tempesta i el vent bufarà fort de gregal. MOLTA ATENCIÓ A EIXOS ACUMULATS PER SI ACABEN DONANT ALGUN PROBLEMA.

Les precipitacions continuaran afectant durant tota la setmana I la mitad sud del territori Valencià serà la més afectada per aquestes pluges a causa del vent de llevant.

Repeteixc no es refieu que pot ploure moooolt.Anem actualitzant i informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando