Per Nando

28/02/2022

MOLT PENDENTS A PARTIR DE DIJOUS A LES PLUGES I LA NEU❄⛈️❄⛈️❄???????????

Meteo

Destacats
Model Europeu divendres
Pluja prevista model Europeu divendres

Benvinguts de nou,amb el model acabat d’eixir del forn continuem amb entusiasme una configuració que feia molts mesos que no es donava cap a les nostres terres i on sembla que el dijous i divendres vorem ploure de manera general al nostre territori,però a dia de hui sembla que amb la posició de la Borrasca serà les comarques més centrals les més beneficiades.

La neu també farà acte de presència gràcies a que en capes mitges i altes tindrem prou d’aire fred per a que aparega aquest meteor en les comarques de l’interior nord en cotes superiors als 1000 m,en un principi on els acumulats podran ser importants. No descartem que al nord d’Alacant I en concret a la serra d’Aitana també es puga veure la neu.

MARÇ PODRÀ CONTINUAR FRED I REBOLICAT.

I més endavant del pròxim cap de setmana que serà rebolicat,les tendències mostren una configuració on podrà portar més fred a casa nostra I inclús inestabilitat,cosa que anirem esbrinant més endavant.

Ara ens toca centrar-se amb aquest canvi important a parir de dijous que ens portarà la pluja i la neu tan esperada en aquest hivern,anem a fer seguiment perquè aquestes precipitacions podran ser inclús localment fortes.

Seguiment i emoció amb la meteorologia i amb aquest nou episodi del que estic molt content de poder contarvos i de que trieu Meteopoble per assabentar-se. Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando