Per Nando

24/01/2022

ENTRE HUI I DEMÀ,EL MAJOR RISC DE VORE PLOURE☁️?☁️?☁️?☁️?☁️?☁️?☁️?

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Plou en punts del litoral del sud de València I la província de Castelló, són quantitats molt inapreciables i que pel moment no sumen ni 4 mm en aquesta nit allà on més ha plogut.

ENTRE AQUESTA VESPRADA I DEMÀ POT PLOURE MODERAT??????????????????

Molt de núvol durant el dia de hui sobretot a les comarques més centrals,al l’interior I nord sembla que podran veure més el sol. Continuarà el xirimiri,però sembla que durant la vesprada i està nit podria ploure amb una mica més de gana al sud de València I nord d’Alacant on en alguns punts no descartem que puguen sumar fins a 10/20 mm. Demà continuarà molt nuvol per aquest sector i de nou els ruixats inconexos i poc significants seran els predominants de la jornada al nostre territori.

FINS A QUAN AQUEST ORATGE?

Sembla que fins divendres o dissabte tindrem aquest ambient humit sobretot al litoral I prelitoral de les comarques de més al sud del territori i on podrà continuar el xirmiri que s’està produint les últimes jornades ( situació que ni fa,ni deixa fer) De cara a dissabte l’anticicló entrarà més decidit sobre la península i farà que poc a poc s’impose més el sol a tot el territori I deixant un cap de setmana prou ras,però prou fred.

Anirem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando