Per Nando

10/12/2021

PAREIX QUE VENEN PLUGES!!!! I EL LLEVANT A TOPE!!!??????????❄❄❄❄⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Font Avamet

Benvinguts de nou,quina manera de fer vent,ehhhh? Hui es del que més parla la gent. Com veieu a la tabla d’Avamet moltíssimes estacions hui han superat els 100km/h,però com sabeu aquest vent tan odiat te data de caducitat i anirà minvant en el dia de demà.

ATENTS DIA A DIA A LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES I LES TENDÈNCIES.⛈❄??⛈❄??

Els models cada vegada aposten més per un Anticicló que podrà aplegar fins als 1035 hpa i que es centrarà cap a mitat setmana cap a les Illes Britàniques,això junt al llevant que ens aportarà i inclús amb aire fred en altura farà que a partir de dimecres/dijous pugam tindre un episodi de pluges a la façana Mediterrània I que no descartem que puguen ser persistents en algunes zones i localment fortes.

He consultat els diferents models i també els models estacionals i aquest canvi de patró i inestabilitat al Mediterrani podrà ser de llarga durada i acompanyar-nos durant els Nadals també.

Entusiasmat amb aquest canvi de règims de vent i que aniré informant detalladament a Meteopoble dia a dia del que pot passar al nostre territori. Ademes entusiasmat també perquè ara també en podreu trobar a @elperiodic

Moltes gràcies i com sempre Seguimeeeeeeent ??❄⛈

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando