Per Nando

20/11/2021

ATENCIÓ GOTA FREDA,TEMPORAL DE PLUJA I NEU ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Radar precipitació
Font Avamet

Bon dia,plovent algunes comarques més centrals de València i inclús comença a ploure al litoral sud d’Alacant. Unes precipitacions que les últimes 12 hores han deixat fins a 50 mm a València o 41 mm a Quart de Poblet.

CONTINUARÀ PLOVENT???????????

Aemet manté l’avís groc per precipitacions que localment podran ser fortes a les comarques centrals del territori Valencià,segurament durant el dia posaran avís taronja perquè les precipitacionspodran ser molt fortes I en forma de tempesta a zones com la Safor, la Marina,La Valld’Albaida,el Comtat i la Ribera on no descarte que en algun punt se puguen superar els 100-150mm,unes precipitacions que al llarg de la jornada també podran afectar al litoral de la província de Castelló i ser localment fortes,sobretot cara la nit.

I MOLTA ATENCIÓ DILLUNS/DIMARTS⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Situació a seguir entre el pròxim dilluns i fins dimecres on una gota freda s’ailla sobre la península,això afavorirà la formació d’una baixa al Mediterrani I que anirà profunditzant-se davant les costes de València-Castelló-Catalunya i també les Illes Balears i que deixarà pluges fortes o molt fortes,amb grans acumulats.

aire fred a uns 1000 metres d’alçada
Neu prevista pròxims dies

Amb l’aire fred que tindrem damunt nostre també esperem que la neu faça acte de presència al nostre territori i Catalunya,una neu que podrà aparèixer a cotes mitges i deixar acumulats importants a l’interior de Castelló i Catalunya.

La resta de la setmana continuarà entrant aire fred en alçada amb borrasques que deixaran uns dies d’hivern i on podrà continuar l’oratge inestable i molt fred.

Però en resum molt atents hui a les precipitacions que podran deixar acumulats molt importants i també atenció!!!perquè queda només 48 hores per a que començe un temporal de pluja i neu al Mediterrani i que caldrà seguir a partir de demà els models mesoescalars que aniran definint millor l’ubicació de les baixes pressions i així com el seu moviment,hora a hora i per tant podrem veure millor on seran les comarques més afectades per aquest temporal. Repeteixc que a dia de hui sembla que serà el nord de Castelló i el sud de Tarragona les zones més afectades.

Anem actualitzant models i informant. Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando