Per Nando

5/11/2021

ACTUALITZACIÓ DANA MEDITERRÀNIA ?????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou com veieu precipitacions que esta mati han afectat a la Marina i que destaquen els 60 mm de Dénia o els 55 mm de Xàbia.Ara mateix afecten creixen també nuclis per l’interior i que en punts del sud de València I el nord d’Alacant les pròximes hores tornarà a ploure.

EVOLUCIÓ DE LA DANA PRÒXIMS DIES

Com ja he avançat aquest mati els models tenen tendència a desplaçar la Dana més a l’est que les eixides d’ahir i per tant al territori Valencià i Catalunya apenes ens afectarà amb les últimes eixides.

Però el nostre mar Mediterrani i les Illes Balears si que es voran afectades per els forts vents,mala mar i fortes precipitacions que podran afectar les Balears i el nord d’Àfrica les pròximes jornades, i sembla que el temut Medicane no pareix que vullga formar-se finalment,en tot cas ho seguirem.

Hui ens diuen això els models,vorem que diuen demà,però ací al territori Valencià de moment tenim que seguir esperant per a veure una situació de pluges més generals I generoses. De totes formes la Borrasca continuarà bambant tota la setmana pel Mediterrani i anirem seguint-ho per si de cas.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando