Per Nando

21/09/2021

ÚLTIMA HORA, GOTA FREDA!!!! ATENCIÒ A PARTIR D’AQUESTA VESPRADA-NIT ????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia,satèl·lit I radar amb prou de moviment quan són les 4 de la matinada on està plovent i tronant a bona part de les comarques més centrals del territori Valencià i de les Illes Balears.

Font Avamet

De moment destaquem els 55 mm que varen caure anit en molt poc de temps a Xàbia,44 mm a Enguera,37 mm a Xella, 33 mm a Càrcer, o 31 mm Alberic. Pluges molt provisionals perquè continuarà plovent els pròxims dies.

DIA MOLT COMPLICAT EL DE HUI⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Encara que la situació pot encalmar durant el mati ,molta atenció de cara la vesprada-nit on de nou creix la inestabilitat en les comarques més centrals del territori Valencià. De moment la precipitació va en direcció de terra a mar,però a partir d’aquesta vesprada ho farà de mar cap a terra. Molta atenció aquest mati a les Illes Balears on pot ploure moltíssim, de cara a migdia o vesprada com he dit abans les pluges I les tempestes entraran de mar cap a terra i sobretot serà el litoral I prelitoral del sud de València I nord d’Alacant on podrien deixar ruixats forts o molt forts ,ruixats que s’intensificaran per aquesta zona de cara la nit on podria ploure de manera persistent i torrencial a comarques com la Safor,la Marina i la Vall d’Albaida.

DEMÀ

Demà tindrem també un dia molt complicat. Atenció!!! Al sud de Tarragona i la província de Castelló on no descartem la formació d’algun sistema convectiu que puguera deixar barbaritats de precipitació en molt poc de temps i donar molts problemes. Això també podria passar a la Safor,la Marina i est de la Vall d’Albaida,sense descartar-ho en altres zones. Haurem d’estar ben pendents i vigilar-ho.

De moment Aemet rebaixa l’avís groc al sud de València i nord d’Alacant,però com dic és una situació a seguir minut a minut perquè ni els mesoescalars ho tenen massa clar.

Continuem de seguiment i informant. Pròxima publicació a les 15 hores.

Toni Casterà Lucas ( Marenyet ) Cullera
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando