Per Nando

8/05/2021

ATENCIÓ!!!! DEMÀ TEMPESTES LOCALMENT FORTES I AMB PEDRA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Bon dia, cel sense cap núvol a estes hores i temperatures que nocturnes que han baixat un poc respecte a la nit anterior però no massa. Destaquem les més baixes i les trobem sobretot a l’interior I al nord. Entre 4 i 6 °C els trobem a la rambla de Bocairent, Agres,Xodos, el Pinós o el Toro. Les mínimes més altes oscil·len entre els 17 i 18 °C com València, Cullera,Xeraco o Favara.

Hui no farà tanta calor com ahir però les màximes encara es mantindran altes i sobrepassant els 25°C a molts observatoris,tindrem nuvolositat de tipus alt sense més transcendència.

DEMÀ CANVI D’ORATGE

Model Arome demà

Demà a la vesprada i amb el pas de la vaguada creixeran nuclis de tempesta per l’interior de València i Castelló i que deixaran tempestes localment fortes i acompanyades de granís però de curta durada,recordem que estem en avís taronja demà a l’interior de València per aquesta situació. No plourà a tots els llocs i serà molt difícil que ho faça a la província d’Alacant i la costa del sud de València, però com no és pot descartar del tot així ho fique al mapa de símbols. Les tempestes són una loteria. Dilluns encara es podrà produir algun ruixat o tempesta però serà molt més dispersa que el diumenge.

AVANÇ PRÒXIMA SETMANA

Sembla que a partir de dimarts s’estabilitza per uns dies l’oratge, però no seria per a massa temps i de cara dijous/divendres de nou l’aire fred ens afectaria de forma clara i podrien tornar les tempestes de forma general al nostre territori. Situació que caldrà seguir dia a dia perquè estem parlant de molts dies.

Per tant seguiment per veure com va desenvolupant-se tot.⛈?⛈?⛈?⛈

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈


!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando