Per Nando

3/05/2021

POSSIBLE BORRASCA MATHIEU???⛈??⛈??⛈

Meteo

Destacats
satèl·lit
Radar precipitacions

Bona nit!!! Cel encara molt cobert i amb algunes precipitacions que encara queden al nostre territori, però són coses molt puntuals.

Font Avamet

Repassem les pluges del dia de hui i llevat de coses molt puntuals no ha fet res de bo a quasi ningun lloc del nostre territori. Destaquem els 20 mm de Barx, els 16,5 mm d’Alzira, o els 13 mm de la Barraca d’Aigües Vives.

ABRIL HUMIT

precipitacions Abril,Font Avamet

Hem passat un Abril on poc s’ha vist el sol, com veiem al mapa elaborat per Avamet veiem eixos colors rosa més obscurs on han superat els 100 mm i són les comarques més centrals i quasi tota la província de Castelló on han superat aquests llindars.

A PARTIR DE DEMÀ SOL I TEMPERATURES AL ALÇA

A partir de demà menys nuvolositat i tindrem uns dies d’estabilitat amb temperatures en ascens,aprofiteu per a estendre la roba amb tranquil·litat.

OBSERVANT LA POSSIBLE FORMACIÓ DE LA BORRASCA MATHIEU

Tant aficionats com Meteoròlegs estem a l’aguait per veure si la Borrasca que afectarà la península a partir de finals de setmana o inicis de l’altra acaben batejant-la amb el nom de MATHIEU per la possibilitat que siga una Borrasca de gran impacte. Haurem de seguir-ho per veure com ens afecta aquesta Borrasca al territori Valencià la pròxima setmana, pluges? Vent? Tempestes? No ho sabem i tocarà seguir els models.

FINS DEMÀ

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando