Per Nando

1/05/2021

CONTINUA LA INESTABILITAT ???????⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Salva. Ontinyent

Bon dia,cel cobert que al llarg del matí aniré escampant i deixarà lluir el sol,de vesprada tornarà la nuvolositat.

Font Avamet.

Algunes tempestes el dia d’ahir que al final varen ser molt més locals de l’esperat, però que així I tot varen deixar un poc de granís a Vilafranca del Cid. També com estos últims dies les tempestes afectaven sobretot a la canal de Navarrés. Destaquem els 26 mm d’Enguera, els 20 mm de Gavarda,19 mm a Xella,18 mm a Llosa de Ranes o els 17 mm de Tavernes de la Valldigna a la comarca de la Safor.

PREVISIÓ

Model Arome.

Hui de nou tindrem tronades aquesta vesprada però sembla que serà la província de Castelló on afectaran mentre que al sud tindrem intervals de núvols sense descartar algun ruixat.

Diumenge serà un dia molt paregut i encara tindrem risc de tempestes de vesprada a l’interior de Castelló i algun ruixats localitzats de poca entitat a la resta.

DILLUNS PLUGES DE LLEVANT

El dilluns amb l’entrada del llevant tindrem risc de pluges que entraran de mar cap a terra i amb més probabilitat en el litoral de les comarques centrals. Pluges que en alguns casos podran ser moderades.

A partir de dimarts es talla el risc de precipitacions al nostre territori amb l’entrada d’una massa d’aire més càlida a tots els nivells. Situació que podrà durar uns dies, però com vaig dient potser torne a canviar a més inestabilitat prompte amb l’arribada de més aire fred, cosa que anirem seguint perquè açò ja és parlar de tendències . Però els models no veuen tendència d’estabilitat de llarga durada.

Ho seguirem……. Paseu molt bon dia?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando