Per Nando

25/04/2021

ATENCIÓ!!! ESTA NIT ENS CREUARÀ UN FRONT TEMPESTUOS⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

LES TEMPESTES CONTINUARAN COM A PROTAGONISTES⛈⛈⛈⛈

Bon dia!!! Cel pràcticament cobert a tot el territori i inclús està creuant una banda de precipitació per la província de Castelló que està deixant algunes pluges dèbils que ara de seguida veurem, aquest migdia podran obrir-se alguns clars sobretot quan més al sud i nord del territori i podrem disfrutar d’unes hores de sol que no duraran massa.

Font Avamet

Precipitacions poc destacables, però que van sumant a poc a poc al nostre territori. Destaquem els 6,8 mm de Castellfabib, els 4,6 mm d’Ademús, els vora 2,5 mm de Carlet, Bunyol,Sedaví, Fuenterrobles,Albal, València, Requena o Guadassuar. Aquests registres són provisionals perquè continua plovent i ho farà de nou aquesta nit.

PRÒXIMA NIT MOGUDA

model Arome

Aquesta nit ens creuarà un front de sud a nord i que serà prou actiu deixant ruixats i tempestes a bona part del territori, aquestes tempestes podran agafar més força a la província de Castelló i podran deixar granís. Demà tindrem intervals de núvols al matí que inclús deixaran lluir el sol, però de vesprada de nou creixeran tempestes des de l’interior i que podran afectar qualsevol punt, seran molt irregulars i per tant veurem a quin lloc acaben afectant amb més força.

TOT CONTINUARÀ IGUAL DURANT LA PRÒXIMA SETMANA

Setmana on de nou les tempestes seran les protagonistes i que de vesprada faran parlar al nostre territori, tot continuarà igual durant tota la pròxima setmana, matins tranquils i vesprades amb bona cosa de moviment tempestuós, com sempre el granís podrà aparèixer a qualsevol lloc.

Aleshores continuem molt pendents del cel i d’aquest mes d’abril on la veritat hem vist ben poc el sol.

Fins la nit on actualitzarem de nou⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando