Per Nando

24/04/2021

DEMÀ LA NIT NOVES PLUGES I DE NOU TEMPESTES PRÒXIMA SETMANA ⛈?⛈?⛈?⛈?⛈?⛈?⛈

Meteo

Destacats

Bona nit!!! Cel molt nuvolós tot el dia de hui i amb alguns ruixats molt dispersos i intermitents que han deixat molt poca pluja.

Font Avamet

Com he dit abans pluges poc destacables les que hem tingut hui, destaquem els 2 mm de Sorita, Alzira,Morella, Bunyol o Aras de los Olmos. A la resta no ha plogut o pràcticament la pluja ha estat inapreciable.

DEMÀ LA NIT ENS CREUARÀ UN FRONT MÉS ACTIU

Demà esperem nuvolositat abundant de bon matí, però que inclús deixarà passar el sol durant el migdia, ja de cara la vesprada -nit tornarà a ennuvolar-se i ens creuarà un front actiu que afectarà tot el territori entre diumenge nit i dilluns de matí.

DILLUNS DE VESPRADA TORNEN LES TEMPESTES

A partir de dilluns i amb l’aire fred en alçada que està estancat des de fa setmanes de nou tornaran les tempestes al nostre territori, esperem de nou dies amb sol de matí i de vesprada creixement de tempestes per l’interior, tempestes primaverals que podran vindre amb granís.

NO ES VEUEN CANVIS

Els models a llarg termini continuen veient el mateix patró atmosfèric amb un Anticicló lluny de nosaltres i amb aire fred a tota la península Ibèrica, amb això els mapes ens diuen que de moment queda inestabilitat per a llarg.

Ho seguirem,fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando